Στην Πόλη

Κάτω από τη λάμψη των ‘Designer Lights’ του CREAID… Η LG ήταν εκεί!

Όταν η τέχνη συναντά την τεχνολογία –και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό– τότε η λάμψη είναι εκτυφλωτική! Όπως ακριβώς έγινε, δηλαδή, στη φετινή εκδήλωση του φιλανθρωπικού οργανισμούCREAID, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Designer Lights στις 5 Απριλίου στο One Athens, στο Κολωνάκι, με τη στήριξη της LG.

Στη λαμπερή εκδήλωση παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού χώρου, καθώς και καταξιωμένοι αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που συνδύαζε τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη συνεισφορά, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα φωτιστικά έργα τέχνης καθώς και τις εντυπωσιακές LG τηλεοράσεις, την 77’’ 4Κ OLED και την 98’’ 4Κ ULTRA HD.

Συγκεκριμένα, τα βλέμματα έκλεψε η 98 ιντσών 4Κ ULTRA HD τηλεόραση μέσω της οποίας γινόταν η προβολή σε φωτογραφίες όλων των φωτιστικών - έργων τέχνης των καλλιτεχνών, ενώ στην 77 ιντσών OLED τηλεόραση παρουσιαζόντουσαν στιγμιότυπα από την περσινή έκθεση της CREAID “Tote Bags” και το έργο της για την ενίσχυση των σκοπών των «Γιατρών του Κόσμου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φιλανθρωπικός οργανισμός “CREAID” ιδρύθηκε από τη γνωστή επιχειρηματία και εικαστικό κα Μαρίνα Βερνίκου, έχοντας ως θεμελιώδη αρχή τη «Δημιουργία Αρωγής» (Create to Aid), με σκοπό το συνδυασμό δημιουργικότητας μέσα από έργα τέχνης και της βοήθειας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για έναν οργανισμό που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και τις δημιουργίες των υποστηρικτών του με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Φέτος, το CREAID κάλεσε καταξιωμένους αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν φωτιστικά έργα τέχνης, προκειμένου να δημοπρατηθούν ηλεκτρονικά από τις 1 -10 Απριλίου ενώ τα συνολικά έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού”.

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ