Τα Νέα Μας

Μοναδικό όπως εσύ: Το LG K7 είναι εδώ!

Μετά τα Κ4 και Κ10 της νέας προσιτής σειράς smartphones ‘Κ’ της LG, έφτασε στην Ελλάδα και το K7, συμπληρώνοντας έτσι την οικογένεια των νέων κινητών με premium σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία κάμερας και χαρακτηριστικά UX σε προσιτή τιμή!

Το LG K7 με οθόνη αφής 5" FWVGA, ξεχωρίζει κι αυτό σχεδιαστικά και τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του, καθώς ακολουθεί τη σύγχρονη, κομψή και κυρτή σχεδιαστική γραμμή ‘glossy pebble η οποία αναδεικνύεται από το νέο ‘2.5D Arc Glass της LG. Το αποτέλεσμα; ένα λιτό και απέριττο στυλ που επιτυγχάνεται χάρη στις γωνίες της νέας σειράς smartphones K.

Το Κ7 είναι εξοπλισμένο με όλες τις γνωστές και δημοφιλείς λειτουργίες LG Gesture Shot, ‘Gesture Interval Shotκαι ‘Selfie Flash’, για τη λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών selfies που μπορείτε να τις μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα στα social media. Με τη χρήση της εμπρόσθιας κάμερας 5MP σας δίνεται η δυνατότητα να απαθανατίσετε ανεκτίμητες στιγμές οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε –ακόμα και στο σκοτάδι– ενώ με τη λειτουργία ‘Tap & Shot’ της οπίσθιας κάμερας αυτόματης εστίασης 5MP, η λήψη της φωτογραφίας γίνεται με ταχύτητα και ακρίβεια με ένα μόνο πάτημα, χωρίς να απαιτείται φίλτρο.

Ανακαλύψτε κι εσείς το πλήθος νέων χαρακτηριστικών του LG K7 και την απίστευτη εμφάνιση και αίσθηση που προσφέρει: Επισκεφθείτε τώρα ένα κατάστημα ηλεκτρονικών για να το δείτε από κοντά.

Βασικά χαρακτηριστικά K7*:

·         Οθόνη: 5" FWVGA 

·         Επεξεργαστής: 1.3 GHz Quad Core

·         Κάμερα: βασική 5MP/ Εμπρόσθια κάμερα 5MP

·         Μνήμη: 1 GB RAM / 8 GB eMMC

·         Αποσπώμενη Μπαταρία: 2.125 mAh

·         Λειτουργικό Σύστημα: Android™ 5.0 Lollipop

·         Μέγεθος: 146.6  x 74.8 x 8.8 mm

·         Δίκτυα: 3G - HSPA 21.1/5.76 Mbps

·         Χρώματα: λευκό, μαύρο και χρυσό (3G)

 

μοιράσου το!