Νέες τεχνολογίες

Το LG G5 με τον modular σχεδιασμό φέρνει τη νέα εποχή στα Smartphones!

Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Τι εννοούμε όταν λέμε modular σχεδιασμό;

Σκεφτείτε το PC σας. Μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως ακριβώς εσείς το χρειάζεστε. Με τρόπο, δηλαδή, που να καλύπτει τις ανάγκες σας, να το αναβαθμίσετε, εάν χρειαστεί, προσθέτοντας, για παράδειγμα, περισσότερη μνήμη, έναν καλύτερο επεξεργαστή γραφικών ή μια μεγαλύτερη οθόνη.

Με τα κινητά, τι γίνεται όμως; Μέχρι σήμερα, για παράδειγμα, ένα smartphone, πράγματι μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα αλλά… με πολλούς (αναπόφευκτους) συμβιβασμούς.

Για παράδειγμα, ναι, μπορείς να παίξεις με το κινητό σου ένα παιχνίδι, αλλά είναι βέβαιο ότι δε θα το απολαύσεις το ίδιο, όπως αν έπαιζες με μια φορητή παιχνιδομηχανή. Και μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, αλλά χωρίς τις απαιτήσεις που θα είχες από μια ψηφιακή κάμερα.

Ε, λοιπόν, η φιλοσοφία του modular design έρχεται να ανατρέψει όλα τα παραπάνω δεδομένα!

Για πρώτη φορά, η LG τη μεταφέρει στο smartphone σας, μέσω του ολοκαίνουργιου LG G5, και σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το κινητό σας στις απαιτήσεις σας. Απόλυτα!

Ακούγετε συναρπαστικό; Πού να δείτε και τις λεπτομέρειες!

Το επαναστατικό LG G5, στο οποίο κάθε χρήστης μπορεί να προσθέτει ή να αφαιρεί components ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές του, σηματοδοτεί ένα τολμηρό βήμα προς το μέλλον, καθώς προσαρμόζεται με ευελιξία στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή –δηλαδή στις δικές σας.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός LG Modular Type και το μοναδικό uni-body design δίνουν στο LG G5 τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε ψηφιακή κάμερα, σε hi-fi player και σε πολλά άλλα, χωρίς να γίνεται κανένας συμβιβασμός ούτε από αισθητικής, ούτε από λειτουργικής πλευράς.

Σύντροφοι του LG G5 σ’ αυτό το τύπου-transformers Modular-ταξίδι, οι λεγόμενοι «φίλοι» του. Σας παρουσιάζουμε τους LG Friends

360 CAM

Tο LG 360 CAM είναι μία compact φωτογραφική μηχανή 360 μοιρών, εξοπλισμένη με δύο ευρυγώνιες κάμερες 13MP, μπαταρία 1.200mAh και ενσωματωμένη μνήμη 4Gb. To LG 360 CAM μπορεί να συνδεθεί με πολύ απλό τρόπο με το LG G5 σας, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να δημιουργείτε εύκολα οπτικό υλικό 360 μοιρών. 

360 VR

Tο LG 360 VR είναι μία μάσκα εικονικής πραγματικότητας (VR goggle) που δουλεύει αποκλειστικά με το G5, με το οποίο συνδέεται μέσω ενός ειδικού καλωδίου. Η συσκευή υποστηρίζει εικόνες και βίντεο από λήψη 360 μοιρών που έχει γίνει μέσω του LG 360 CAM, καθώς και υλικό προδιαγραφών Google Cardboard.

 

Rolling Bot

Το LG Rolling Bot είναι μια συσκευή σφαιρικού σχήματος η οποία μπορεί να κυλά σαν μπάλα και ταυτόχρονα να τραβά φωτογραφίες και video μέσω μιας ενσωματωμένης κάμερας 8MP. Το Rolling Bot είναι κάτι περισσότερο από παιχνίδι, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα ασφαλείας, να κρατήσει συντροφιά σε κατοικίδια ή να παίξει το ρόλο τηλεκοντρόλ οικιακών συσκευών οι οποίες είναι συμβατές με αυτό.

 

Tone Platinum

Tα Bluetooth ακουστικά LG TONE Platinum (μοντέλο HBS-1100) αποτελούν την τελευταία προσθήκη στη σειρά LG TONE Plus Series και ικανοποιούν τις ηχητικές προδιαγραφές Harman Kardon® Platinum grade, προσφέροντας πεντακάθαρο ήχο υψηλής ποιότητας.

 

Smart Controller

Το LG Smart Controller σας επιτρέπει να ελέγχετε drones και άλλες έξυπνες συσκευές. Μπορείτε να παρακολουθείτε στην οθόνη του LG G5 το video που στέλνει το drone σε πραγματικό χρόνο, και να ελέγχετε μέσω του ειδικού μοχλού την πτήση του.

 

H3 by B&O Play

Τα H3 by B&O PLAY είναι ένα σετ high-end ακουστικών, καθώς αναλαμβάνουν να ‘μεταφέρουν’ στα αυτιά σας τον 32-bit ήχο υψηλή ποιότητας του LG Hi-Fi Plus με B&O Play.

 

Friends Manager

Η εφαρμογή Friends Manager, την οποία συναντάμε αποκλειστικά στο LG G5, επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με άλλες συσκευές LG Friends. Το Friends Manager ανιχνεύει αυτόματα τις συσκευές που βρίσκονται κοντά και συνδέεται μαζί τους, εύκολα και γρήγορα, με τρία απλά βήματα, παρακάμπτοντας τη συνηθισμένη διαδικασία pairing.

Με το G5, η LG επεδίωξε να δημιουργήσει μία συσκευή που θα σας εντυπωσιάσει, ένα smartphone που θα σας φέρει ξανά ενθουσιασμό και… το κατάφερε!

Το G5, με τον επαναστατικό modular σχεδιασμό, αντιπροσωπεύει τον ριζικό επανασχεδιασμό των smartphones σήμερα που έχει ως στόχο να κάνει την εμπειρία smartphone ακόμα πιο διασκεδαστική, προσφέροντας εξαιρετικό ήχο και βίντεο.

Η χρονιά που διανύουμε θα αποδειχθεί μια χρονιά σημαντική για τη modular τεχνολογία και το σχεδιασμό των smartphones, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα το hardware των premium κινητών να αποκτήσει την ευελιξία που έχουν το software και οι εφαρμογές τους.

Η τολμηρή πρόταση της LG έρχεται να ανατρέψει αρκετές από τις παγιωμένες σχεδιαστικές αντιλήψεις, αναγνωρίζοντας ότι κάθε χρήστης θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες ή τις συνήθειες του. Ο συνδυασμός ενός ευέλικτου smartphone με πολλά διαφορετικά components που εκτελούν μια συγκεκριμένη εργασία, δίνει στο LG G5 μια μοναδική ικανότητα προσαρμογής, καθιστώντας το εξαιρετικά ικανό σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. 

Μια νέα εποχή, μόλις ξεκίνησε και η LG σας καλεί να τη γνωρίσετε. ;-) 

 

μοιράσου το!