Τα Νέα Μας

‘Παίξε μπάλα’ στο GoaLGoal και κέρδισε την αξία της νέας LG TV σου σε μετρητά!

Τώρα είναι η ευκαιρία σου να σκοράρεις διπλά με το νέο online παιχνίδι της LG και να κερδίσεις την αξία της νέας σου LG UHD TV σε μετρητά ή 10 LG Music Flow!

Συγκεκριμένα, όσοι καταναλωτές αγοράσετε LG UHD TV από τις σειρές του 2016 έχετε το δικαίωμα συμμετοχής στο online παιχνίδιLG GoaLGoal Gameκαι να κερδίσετε στη στιγμή -χωρίς κλήρωση- την αξία της τηλεόρασης που μόλις αγοράσατε.

Πώς; Απλά:

Αγοράστε από 01/05/2016 έως και τις 10/7/2016 μια LG UHD TV από 43 ίντσες και πάνω και μπείτε στο www.lggoal.gr για να παίξετε το ‘LG GoaLGoal Game’.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βάλετε 3 γκολ σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που μοιάζει με πλανήτη. Εάν το κατορθώσετε αυτό μέσα στο χρόνο των 90’’ που έχετε στη διάθεσή σας, τότε έχετε πιθανότητες να κερδίσετε την αξία της τηλεόρασης που μόλις αγοράσατε ή 10 LG Music Flow!

Στην περίπτωση που δεν καταφέρετε 3 γκολ εντός των 90’’ τότε θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το αντίστοιχο Facebook game που απευθύνεται σε όλους -χωρίς προϋπόθεση αγοράς- με δώρο μια LG UHD TV 55’’& 10 LG Music Flow που θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης.

Για να παίξετε το παιχνίδια, το μόνο που χρειάζεστε είναι ταχύτητα και καλή τεχνική. Τη διασκέδαση και τις ποδοσφαιρικές συγκινήσεις αφήστε τες σε μας!

Σημειώστε ότι στο ‘LG GoaLGoal Gameμπορούν να λάβουν όλοι μέρος, αρκεί οι παίκτες -για την έγκυρη συμμετοχή τους- να διαθέτουν το πρωτότυπο παραστατικό της αγοράς.

 

Καλή διασκέδαση και καλό σκοράρισμα!

 

μοιράσου το!