Τα Νέα Μας

Απόκτησε τώρα το νέο LG G5 και διεκδίκησε το LG Friend της επιλογής σου!

Λίγο πριν ξεκινήσει η επίσημη διάθεση του πρώτου smartphone με modular σχεδιασμό στην Ελλάδα, το εκπληκτικό LG G5, η LG σας δίνει τη δυνατότητα να το προπαραγγείλετε και να διεκδικήσετε το LG Friend της επιλογής σας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική προπαραγγελία από τα καταστήματα VODAFONE, COSMOTE, WIND, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, KOTSOVOLOS, MEDIA MARKT, PUBLIC και ΠΛΑΙΣΙΟ και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 100 πρώτους που θα αποκτήσουν το LG Friend που προτιμούν.

Τι πρέπει να κάνετε:

Η προπαραγγελία του LG G5 μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά με παραλαβή είτε στο φυσικό κατάστημα ή στο χώρο σας αν αγοραστεί ηλεκτρονικά κατά την περίοδο συμμετοχής από τις 10/05/2016 έως και 17/05/2016.

Η ημερομηνία αγοράς του LG G5 που θα αναφέρεται στο παραστατικό θα πρέπει να είναι από τις 19/05/2016 έως 23/05/2016.

Η διεκδίκηση ενός εκ των τεσσάρων LG Friends (Cam Plus, 360 Cam, 360 VR,  Hi-Fi Plus με B&O) μπορεί να γίνει έως 31/05/2016 ΕΔΩ.

Με την ολοκλήρωση των εκατό συμμετοχών θα εμφανιστεί στην ίδια ιστοσελίδα σχετικό ενημερωτικό μήνυμα, μη επιτρέποντας στον συμμετέχον να καταχωρήσει τα στοιχεία του.

Λοιπόν, μη χάνετε καιρό! Επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.lg.com/gr/mobile-phones/g5preorder/index.html, αποκτήστε το νέο LG G5 και διεκδικήστε το LG Friend της επιλογής σας τώρα! Γιατί Life’s Good when you play more! ;-) 

 

μοιράσου το!