Στην Πόλη

Κέρδισε εισιτήρια για την πιο συναρπαστική 3D avant premiere της χρονιάς από την 20th Century Fox, το«XMEN: Απόκαλιψ»

Είναι μια από τις πιο συναρπαστικές 3D κινηματογραφικές παραγωγές της χρονιάς και μπορεί εσύ να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα την απολαύσουν πρώτοι στην Ελλάδα!

Η avant premiere της νέας συναρπαστικής 3D περιπέτειας από την 20th Century Fox, το πολυαναμενόμενο «XMEN: Απόκαλιψ», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 20.00, στο Village Cinemas @ The Mall, και η LG σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου προσφέρουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα από τα 30 διπλά εισιτήρια για να την απολαύσεις πριν απ’ όλους.  

Αν αγαπάς τις τρισδιάστατες ταινίες, και ιδιαίτερα εκείνες που εμπνέονται από τα δημοφιλή κόμικ της Marvel, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς τη Facebook fan page της LG μέχρι τις 17 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ., και να αφήσεις σχόλιο κάτω από το σχετικό post, απαντώντας στο ερώτημα: «Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από τους Χ-Μen;».

Οι 30 τυχεροί που θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Στην πολυαναμενόμενη περιπέτεια της 20th Century Fox, ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να εξαγνίσει την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή…

Μπες, λοιπόν, στον κόσμο των X-Men, διάλεξε τον αγαπημένο σου χαρακτήρα και δες πρώτος το «XMEΝ: Απόκαλιψ»!

Και αν νομίζεις ότι οι υπερδυνάμεις είναι μόνο για τις ταινίες, think again γιατί στην LG δίνουμε υπερδυνάμεις και στα κινητά μας. Όπως ακριβώς κάναμε και στο X Screen: Εξοπλισμένο με την υπερδύναμη μίας δευτερεύουσας οθόνης, μπορείτε πια να ελέγχετε βασικές πληροφορίες (όπως η ώρα, η ημερομηνία και οι ειδοποιήσεις), χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο!

μοιράσου το!