Στην Πόλη

Η LG χορηγός της κορυφαίας εκδήλωσης για την τεχνολογία: Αtcom Next | Be Paranoid

Η τεχνολογία είναι εδώ για να κάνει την καθημερινότητά μας ευκολότερη, την εργασία μας αποδοτικότερη, τον ελεύθερο χρόνο μας απολαυστικότερο. Με λίγα λόγια, η τεχνολογία βρίσκεται στην υπηρεσία μας για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος της LG (το motto μας “Life’s Good” δεν είναι καθόλου τυχαίο) και ο λόγος που την οδήγησε να είναι χορηγός του ετήσιου TechFest της Atcom, που πραγματοποιήθηκε φέτος για δεύτερη φορά στην Αθήνα την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Έτσι, στο Atcom Next| Be Paranoid, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διερεύνηση και την ανάδειξη των καινοτομιών που θα πρωταγωνιστήσουν στο digital business, ενώ η LG συμμετείχε δυναμικά με μια σειρά από κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα, αποδεικνύοντας πως η τεχνολογία του αύριο μπορεί να μετατραπεί σε χειροπιαστή εφαρμογή του σήμερα!

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του Atcom Next| Be Paranoid είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα παρακάτω προϊόντα της LG με πληθώρα λειτουργιών και εφαρμογών:

  • Την 86’’ WebOS Ultra Stretch Digital Signage οθόνη η οποία τοποθετήθηκε στην υποδοχή του χώρου και καλωσόριζε προσωπικά τον κάθε έναν από τους καλεσμένους ανιχνεύοντας την παρουσία τους μέσω Bluetooth, σε συνδυασμό με το companion mobile app του ATCOM Next που διέθεταν στις κινητές τους συσκευές.
  • To LG Transparent Cooler, με ενσωματωμένη transparent οθόνη διαστάσεων 49 ιντσών ήταν εφοδιασμένο με δροσερά αναψυκτικά για τους καλεσμένους, τα οποία μπορούσαν να δουν χάρη στη transparent πόρτα του ψυγείου.
  • Το LG Mirror Display, διαστάσεων 49 ιντσών, συνδυάζει μία οθόνη monitor με έναν μεγάλο καθρέφτη το οποίο, με την εγκατάσταση των κατάλληλων εφαρμογών, μπορεί να μετατραπεί σε ένα διαδραστικό monitor με πληθώρα λειτουργιών.
  • Την διπλής όψης LG OLED Dual-view Flat Digital Signage οθόνη, ελαφριά και λεπτή σαν χαρτί με μοναδική απόδοση χρωμάτων χάρη στην τεχνολογία OLED, η οποία χρησιμοποιήθηκε για την ενημέρωση του κοινού για την agenda της εκδήλωσης.
  • Τις LG 21:9 Curved UltraWide και Touch οθόνες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των coffee breaks και αποτελούσαν μέρος του διαδραστικού installation, μέσω του οποίου οι προσκεκλημένοι, σε συνδυασμό με το companion mobile app του ATCOM Next,  μπορούσαν να παραλάβουν τον καφέ τους χωρίς να χρειαστεί να τον παραγγείλουν.
  • Τέλος, τα ειδικά διαμορφωμένα interactive τραπέζια που αποτελούνταν από 55’’ oθόνες WebOS και ειδικής τεχνολογίας αφής γυαλί για touch εφαρμογές, χρησιμοποιήθηκαν για το πρωτοποριακό phygital lunch, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι παρευρισκόμενοι χρησιμοποιώντας το σχετικό app της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τα interactive τραπέζια και τις LG οθόνες για να δημιουργήσουν το burger της επιλογής τους, να προωθήσουν απευθείας την παραγγελία στον σεφ και, εν συνεχεία, να ειδοποιηθούν με push notification όταν αυτή ήταν έτοιμη προς παραλαβή, γλιτώνοντας έτσι χρόνο αναμονής.
  • Eπίσης, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να ζήσουν την εμπειρία του VR και 360 video με το πρώτο παγκοσμίως smartphone με modular σχεδιασμό, το LG G5, το οποίο με τη βοήθεια των LG Friends, μια σειρά εξωτερικών συσκευών, μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή κάμερα, hi-fi player και πολλά ακόμη.  

Όσοι παραβρέθηκαν στο φετινό Atcom Next| Be Paranoid, πήραν μια γεύση από την τεχνολογία του αύριο που βρίσκεται ήδη εδώ. Το μόνο που μένει είναι να την ανακαλύψετε κι εσείς! 

μοιράσου το!