Τα Νέα Μας

Η εκστρατεία της LG Lights Out, Stars On ταξίδεψε εκατομμύρια θεατών στο Ρέικιαβικ!

Η θεαματική εκστρατεία της LG Lights Out, Stars On που πραγματοποιήθηκε στο Ρέικιαβικ με σκοπό να παρουσιάσει το εντυπωσιακό Βόρειο Σέλας της Ισλανδίας, γνωστό και ως Aurora Borealis, ολοκληρώθηκε στις 20 Ιουλίου με τεράστια επιτυχία με μια φαντασμαγορική OLED συναυλία στο βραβευμένο Harpa Concert Hall.

Σχεδιασμένη για να εκθέσει το Βόρειο Σέλας της Ισλανδίας στους παγκόσμιους καταναλωτές χρησιμοποιώντας premium LG 4K OLED τηλεοράσεις, η πολυδιάστατη πρωτοβουλία ξεπέρασε κάθε προσδοκία! 12 εκατομμύρια προβολές του video της εκστρατείας σημειώθηκαν, ενώ το video κατατάχθηκε στο top 10 των εβδομαδιαίων viral βίντεο του Advertising Age στις αρχές Ιουλίου με τις online συμμετοχές καταναλωτών και fans των OLED τηλεοράσεων και της μουσικής να ξεπερνούν τις 360.000!

Στο Harpa Concert Hall εμφανίστηκε ο Ισλανδός ποιητής και μυθιστοριογράφος Andri Magnason και ο YouTuber Lewis Hilsenteger από το Unbox Therapy, ενώ στη συνέχεια τη σκηνή κατέκλυσαν οι Ισλανδοί μουσικοί Ásgeir, GusGus και Ólafur Arnalds, ερμηνεύοντας επιτυχίες τους δίπλα στις άψογες OLED οθόνες που απεικόνιζαν την ομορφιά του Βορείου Σέλας της Ισλανδίας.

330 εκατομμύρια αυτό-φωτιζόμενα pixels 40 OLED τηλεοράσεων ζωντάνεψαν το εκπληκτικό Aurora Borealis μπροστά στα μάτια των ενθουσιασμένων θεατών. Οι εικόνες και τα βίντεο που εμφανίζονταν στις LG τηλεοράσεις πίσω από τους μουσικούς, ενίσχυσαν τη μοναδική ατμόσφαιρα του Harpa Concert Hall, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους 1.000 παρευρισκόμενους.

Η εταιρεία δώρισε εισιτήρια για τη συναυλία μέσω του Facebook ως μέρος ενός ταξιδιωτικού πακέτου στο Ρέικιαβικ με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Συνολικά 4.000 fans έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό από διαφορετικές χώρες όπως ΗΠΑ, Ινδία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τις οποίες επιλέχθηκαν 8 νικητές.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει μια έκθεση φωτογραφίας στο Ρέικιαβικ που θα διαρκέσει από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Νοεμβρίου, και πάλι στο Harpa Concert Hall, απεικονίζοντας εικόνες από το Βόρειο Σέλας, την άγρια πανίδα, την ηφαιστειακή δραστηριότητα, τους παγετώνες στις εντυπωσιακές LG G6 OLED τηλεοράσεις με σκοπό να επιδείξει εξαιρετικές 4Κ φωτογραφίες τις οποίες τράβηξαν διάσημοι Ισλανδοί φωτογράφοι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκστρατεία Lights Out, Stars On είναι εμπνευσμένη από μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ρέικιαβικ πριν από μια δεκαετία. Κατά τη διάρκεια της εποχής θέασης του Aurora Borealis το 2006, ο Ισλανδός ποιητής και μυθιστοριογράφος Andri Magnason πρότεινε οι κάτοικοι του Ρέικιαβικ να ενωθούν ώστε να γίνει ορατή η ομορφιά του νυχτερινού ουρανού μέσα στην πόλη για πρώτη φορά. Ο Magnason ήθελε οι άνθρωποι του Ρέικιαβικ να δουν το Βόρειο Σέλας και τα αστέρια μέσα από ένα απολύτως μαύρο φόντο. Όπως η εξάλειψη της φωτορύπανσης επέτρεψε στους κατοίκους να δουν το Aurora Borealis σε όλο του το μεγαλείο, έτσι και το κατάμαυρο πλαίσιο των OLED τηλεοράσεων αυξάνει την αντίθεση και παρέχει πλουσιότερες εικόνες. Οι LG OLED τηλεοράσεις διαθέτουν αυτο-φωτιζόμενα pixels, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για οπίσθιο φωτισμό που στρεβλώνει την εικόνα. Χωρίς αυτό το φωτισμό, οι OLED τηλεοράσεις είναι σε θέση να προβάλλουν απόλυτα μαύρες εικόνες μαζί με τέλεια, ζωντανά χρώματα.

Φύση και τεχνολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα!

 

 

μοιράσου το!