Τα Νέα Μας

Βραβεύσεις για την LG και φέτος στα EISA Awards 2016!

Με τη λήξη των Ολυμπιακών Aγώνων στο Ρίο και τον Αύγουστο να πλησιάζει ολοένα προς το τέλος του, ο ερχομός του φθινοπώρου δεν μας πτοεί, με τα πρώτα συναρπαστικά νέα της εταιρείας να αφορούν σε σημαντικές διακρίσεις για τις τηλεοράσεις LG OLED, καθώς και για το LG G5!

Για 5η συνεχή χρονιά, η LG διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ήχου και Εικόνας (European Imaging and Sound Association - EISA), αποσπώντας συνολικά τρία Βραβεία.

Από τις σημαντικότερες διακρίσεις είναι αυτή της LG SIGNATURE OLED ΤV (μοντέλο 65G6) η οποία άφησε τους κριτές εντυπωσιασμένους ενώ δήλωσαν ότι πρόκειται για την «απόλυτη επιτομή της πρωτοποριακής τεχνολογίας», προσφέροντας τέλεια απόδοση του μαύρου και απίστευτη εικόνα. Επιπλέον, η κριτική επιτροπή επαίνεσε την LG SIGNATURE OLED ΤV για την υποστήριξη του HDR 10 καθώς και του Dolby Vision™.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς κάθε χρόνο, μία επιτροπή 50 εκπροσώπων του Ειδικού Τύπου από 20 χώρες της Ευρώπης απονέμει τα Βραβεία EISA στα καλύτερα προϊόντα ήχου και εικόνας, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, όπως η τεχνολογία, ο σχεδιασμός και η καινοτομία.

Επιπλέον, ο νικητής των φετινών EISA Awards 2016 στην κατηγορίαEuropean Smart TV’ ήταν η LG UH770V SUPER UHD TV για την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας καθώς και την εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη χρήση μέσω της πλατφόρμας webOS 3.0.

Τέλος, το νέο πρωτοποριακό smartphone της LG, το LG G5, κέρδισε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας Κινητών, για τον αρθρωτό σχεδιασμό του και την ενιαία μεταλλική κατασκευή. Με την κομψή σχεδίαση και την εμβληματική απλότητα σε μια ποικιλία πλούσιων χρωμάτων, η απαράμιλλη άνεση και ένας κόσμος απεριόριστων επιλογών δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αφήσει ασυγκίνητους τους κριτές.

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει σιγά σιγά αλλά με την LG η Ζωή είναι Ωραία όλο τον χρόνο! Γνωρίστε από κοντά τα βραβευμένα προϊόντα της LG και ανακαλύψτε ένα κόσμο απεριόριστων επιλογών με προϊόντα μοναδικών χαρακτηριστικών!

μοιράσου το!