Νέες τεχνολογίες

Ακολούθησε το φως στο μεγαλύτερο παγκοσμίως OLED τούνελ της LG

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο υποδέχεται η LG τους καλεσμένους της στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο που ανοίγει επισήμως τις πόρτες της αύριο 2 Σεπτεμβρίου.

Οι τοποθετημένες σε έκταση 15 μέτρων οθόνες OLED με ρεκόρ διαστάσεων στα 5μ. ύψος, 7,4 μ. πλάτος και 15 μ. μήκος δημιουργούν μία εκπληκτική και μοναδική εμπειρία θέασης με απόλυτη απόδοση του μαύρου και των ζωηρών χρωμάτων.

Οι 216 curved signage ΟLED οθόνες 55 ιντσών που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν τη μοναδική αυτή κατασκευή η οποία αποτελείται από 447.897.600 - σχεδόν μισό δισεκατομμύριο - pixels θα προβάλλει μία σειρά από σκηνές που κόβουν την ανάσα, όπως το φαινόμενο Αurora Borealis στην Ισλανδία, τα οικοσυστήματα του βυθού και στιγμιότυπα από το διάστημα.

Επιπλέον, η LG δημιούργησε ένα ειδικό video με τίτλο “From Black to Black” με πλάνα που τονίζουν τα ζωντανά χρώματα και τη δυνατότητα των οθονών να αναπαράγουν απίστευτα μικρές λεπτομέρειες που προσφέρει η τεχνολογία OLED της LG. Το υλικό του video περιλαμβάνει σκηνές από τον μαύρο ωκεανό με μέδουσες να αναδύονται από το βυθό, τις απαλές κινήσεις των φαλαινών, καθώς και στιγμιότυπα από το βαθύ μαύρο του διαστήματος αλλά και τo Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία σε αντίθεση με τον σκοτεινό ουρανό. Η LG αιχμαλώτισε τα πλάνα από το Βόρειο Σέλας χρησιμοποιώντας 14 διαφορετικές 8K κάμερες έτσι ώστε να καταγραφθεί κάθε λεπτομέρεια και κίνηση με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Τα υπόλοιπα videos με υποβρύχιες σκηνές και λήψεις από το διάστημα θα δημιουργήσουν ένα πλήρως συναρπαστικό περιβάλλον για τους επισκέπτες και θα τους ταξιδέψουν δίνοντάς τους την αίσθηση ότι και εκείνοι επιπλέουν στον ωκεανό ή περιφέρονται στον Γαλαξία.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η LG ξεχωρίζει με τα εντυπωσιακά installations. Η εταιρία έχει σχετικό ιστορικό με πιο πρόσφατη τη βράβευση “Red Dot Award” στην κατηγορία “Spatial Communication” για τη θολωτή εγκατάσταση LG OLED στην έκθεση της CES 2016. Παρακολουθήστε το video για να πάρετε μία μικρή γεύση τι θα ακολουθήσει αύριο στην IFA!

 

μοιράσου το!