Νέες τεχνολογίες

Focus στη νίκη με το νέο 34UC79G 21:9 Curved UltraWide gaming monitor της LG

Ένα νέο πανίσχυρο εργαλείο που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του καθώς επιτρέπει στους χρήστες να εστιάζουν αποκλειστικά στη νίκη, φέρνει η LG για τους Έλληνες gamers και όχι μόνο. 

Προσφέρει εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz ενώ η  κυρτή οθόνη 34 ιντσών, IPS LED, αναλογίας 21:9 με ανάλυση 2560 x 1080 UltraWide FHD, αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν έντονες εμπειρίες gaming.

Η νέα οθόνη της LG προσφέρει απόδοση χρωμάτων με εξαιρετική ακρίβεια και απίστευτο ρεαλισμό, ενώ η ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν γρήγορο ρυθμό. Το monitor ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία AMD FreeSync™, για ακόμα πιο high – end εμπειρία gaming χωρίς να αντιμετωπίζει ο χρήστης προβλήματα όπως η διαφορά στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.

Ένα ακόμα εφόδιο για τους gamers που θα αποκτήσουν αυτό το Monitor με κυρτή οθόνη 34 ιντσών αναλογίας 21:9, είναι ότι θα μπορούν να ‘δουν’ περιοχές οι οποίες είναι αόρατες σε αναλογία 16:9, για να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στις ανάγκες του εκάστοτε παιχνιδιού. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer), η οποία βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές, και το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει το input lag ώστε οι gamers να μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση, το νέο monitor της LG είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που εστιάζουν αποκλειστικά στη νίκη!

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Η δυνατότητα επιλογής Crosshair (στόχαστρο) δλδ ενός σταθερού στόχου στο κέντρο της οθόνης αυξάνει την ακρίβεια στα παιχνίδια FPS ενώ με την επιλογή Game Mode, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game.

Ναι. Το νέο 34UC79G 21:9 Curved UltraWide gaming monitor της LG δεν παίζεται!

μοιράσου το!