Στην Πόλη

ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ: 12 μέρες γεμάτες σινεμά!

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η έναρξη του φθινοπώρου στην Αθήνα σηματοδοτείται από τα πρωτοβρόχια και… τις Νύχτες Πρεμιέρας!

Το ετήσιο κινηματογραφικό μας ραντεβού –το 22ο για να είμαστε ακριβείς– ξεκινάει φέτος στις 21 Σεπτεμβρίου και είναι μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσουμε 12 ολόκληρες μέρες γεμάτες καλό, συναρπαστικό σινεμά.

Παρουσιάζοντας συνολικά 180 ταινίες απ' όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και πάνω από 60 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, το 22ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας αναμένεται να είναι και φέτος το σημείο αναφοράς των απανταχού κινηματογραφόφιλων.

Οι προβολές των ταινιών θα πραγματοποιούνται σε έξι διαφορετικές αίθουσες (ΔΑΝΑΟΣ 1 & 2, IDEAL, ODEON ΟΠΕΡΑ 1 & 2 και ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ενώ φέτος η LG θα στηρίξει έμπρακτα το αγαπημένο φεστιβάλ της Αθήνας, τοποθετώντας δύο 65’’ LG ULTRA HD τηλεοράσεις  στα φουαγιέ των κινηματογράφων ODEON ΟΠΕΡΑ και IDEAL, οι οποίες θα προβάλουν ενημερωτικά μηνύματα και σκηνές των ταινιών του φεστιβάλ.

Για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ, καθώς και για πληροφορίες για εισιτήρια, επισκεφθείτε το http://www.aiff.gr

 

μοιράσου το!