Νέες τεχνολογίες

Ετοιμαστείτε: Το Spetses Mini Marathon επιστρέφει –το ίδιο και η LG!

Τα τελευταία χρόνια, οι πανέμορφες Σπέτσες έχουν γίνει το επίκεντρο μιας μεγάλης αθλητικής γιορτής, που μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές χαράς και μεγάλες συγκινήσεις. Έτσι, λοιπόν, για έκτη χρονιά, επιστρέφει στο αγαπημένο νησί του Αργοσαρωνικού το Spetses Mini Marathon' και μαζί του θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά η LG ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’, στηρίζοντας την εκδήλωση με κορυφαία προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες και συναρπαστικές δράσεις.

Το σπουδαίο αυτό αθλητικό και πολιτιστικό τριήμερο θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 9 Οκτωβρίου και αναμένεται να ξεπεράσει σε συμμετοχή κάθε προηγούμενο.  

Για τη φετινή διοργάνωση έχουν προγραμματιστεί 7 αθλήματα, προσθέτοντας το Σάββατο το νέο ‘1o  Spetses Sup Event’, τη δημοφιλή απόσταση των 10km, καθώς και το μη-αγωνιστικό ‘My First Spetses mini Marathon’, μια διαδρομή ειδικά σχεδιασμένη για πολύ μικρά παιδιά (0-5 ετών) και γονείς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κολυμβητικός Αγώνας του Διάπλου των Σπετσών με βάση τις συμμετοχές είναι ο μεγαλύτερος αγώνας στην Ευρώπη.

Στόχος της LG είναι να προσφέρει και φέτος μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες και να τους μεταφέρει τη φιλοσοφία ‘Life’s Good’ –που σημαίνει ότι η ζωή είναι ωραία με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, που σε γεμίζουν ενέργεια και όμορφες εμπειρίες.

Οι εγγραφές στο 6ο Spetses mini Marathon συνεχίζονται στο: http://spetsesmarathon.com/?page_id=1001. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της LG Hellas στο facebook να μαθαίνετε τα νέα της εταιρείς. Σας περιμένoυν πλούσιο φωτογραφικό υλικό, live ανταπόκριση από τις Σπέτσες και πολλές εκπλήξεις!

μοιράσου το!