Νέες τεχνολογίες

3ο Digital Universe: H LG στήριξε τη μεγαλύτερη γιορτή gaming και τεχνολογίας!

Ήταν τρεις υπέροχες μέρες γεμάτες με Gaming, τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα στον τομέα της ψυχαγωγίας, VR, ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρουσίες Indie Developers, eSports tournaments και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Το 3ο Digital Universe πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Παρασκευή 23 μέχρι και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωσε πολλούς φίλους του gaming και λάτρεις της ψηφιακής διασκέδασης, των eSports και της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, η θεματολογία του Digital Universe κάλυψε 5 διαφορετικούς τομείς ψυχαγωγίας: το Gaming (Κονσόλες, eSports), την Τεχνολογία (Expo), την Εκπαίδευση (σεμινάρια, Workshops), το Fantasy (Cosplay, Movies, Fan-Art, Workshops) και τους Youtubers.

Το δυναμικό παρών έδωσε στη γιορτή η LG, η οποία ως πλατινένιος χορηγός διέθεσε τα καταπληκτικά monitors LG 21:9 UltraWide® Full HD IPS LED των 29 ιντσών, απογειώνοντας την gaming εμπειρία των επισκεπτών! Έτσι, στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν 6 σταθμοί Playstation με LG 21:9 gaming monitors όπου οι gamers αναμετρήθηκαν με αντιπάλους σε συναρπαστικά τουρνουά, όπως είναι το Counter-strike και το LoL, διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Η οθόνη διαθέτει πρακτικά και εύκολα χαρακτηριστικά, με το πιο  cool χαρακτηριστικό να είναι το Dual Link και το Dual Controller. Ας υποθέσουμε ότι έχετε να δουλέψετε πάνω σε Mac και PC. Φανταστείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο ένα ποντίκι για να μεταφέρετε ένα αρχείο από το Mac στο PC σέρνοντας το συγκεκριμένο εικονίδιο μέσω του Dual Link screen split. 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση ειδικά με τα συμβατικά 16:9 monitors,  τα monitors της σειράς LG 21:9 UltraWide® προσφέρουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία θέασης και gaming με εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο, σχεδιασμό CINEMA Screen και ανάλυση Quad HD (3440 x 1440), ενώ διαθέτουν πληθώρα προηγμένων λειτουργιών μεταξύ των οποίων:

  • Πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας (όπως θύρες HDMI, USB 3.0 Quick Charge και display port, ενώ υποστηρίζεται το ThunderboltTM 2 προκειμένου ο χρήστης να μεταφέρει δεδομένα σε συμβατές συσκευές με απίστευτες ταχύτητες που αγγίζουν τα 20 gigabits ανά δευτερόλεπτο.
  • Το Reader Mode για προστασία των ματιών κατά την ανάγνωση.
  • Το Flicker Safe για ελαχιστοποίηση του τρεμοπαίγματος της οθόνης.
  • Το Split Screen, με το οποίο η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα επιτρέποντας το multitasking.
  • Τον σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να έχετε ορατότητα ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές, μέσω της χρήσης αλγορίθμων χρωματικής αναθεώρησης.
  • Την τεχνολογία FreeSync, με την οποία εξασφαλίζεται η ομαλή αναπαραγωγή ενός video game.
  • Και τέλος την επιλογή Game Mode, με την οποία σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζετε όπως FPS, RTS και Custom Game.

 

 

μοιράσου το!