Νέες τεχνολογίες

Μπασκετικό υπερθέαμα «3 on 3» στη Γλυφάδα με την LG: Ήταν όλοι εκεί!

Το πρώτο Glyfada 3 on 3 International Tournament ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου) με τεράστια επιτυχία και η LG ήταν εκεί, ως μεγάλος χορηγός του event. Το μήνυμα ‘Ο αθλητισμός είναι για όλους. Ο αθλητισμός ενώνει’ υποστήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης το αθλητικό αυτό διήμερο, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν και αγώνες «Baskin» - μια παραλλαγή της καλαθοσφαίρισης, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες ΑμεΑ, επαγγελματίες μπασκετμπολίστες αλλά και Ολυμπιονίκες.

 

Το τουρνουά μπάσκετ «3 on 3», υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), έγινε στο χώρο της 3ης Μαρίνας Γλυφάδας η οποία γέμισε από κόσμο και τις δύο ημέρες διεξαγωγής του, με τους επισκέπτες να έχουν μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικό μπασκετικό υπερθέαμα!

 

Το παρών έδωσαν πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Νίκος Χατζής, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Περικλής Δορκοφίκης κ.α, Highlights του διημέρου ήταν η βράβευση των Δημήτρη Διαμαντίδη, Παναγιώτη Φασούλα και Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς και ο αγώνας Baskin με τη συμμετοχή κορυφαίων ελλήνων αθλητών.

 

Παράλληλα, οι επισκέπτες του πρώτου Glyfada 3 on 3 International Tournament είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγώνες του τουρνουά μέσα από τα LG Video Walls, καθώς και να συμμετάσχουν στο LG Shooting Star Challenge, όπου οι φιναλίστ αναμετρήθηκαν στην ικανότητά τους στα ‘shoots’ και διεκδίκησαν δώρο έκπληξη από την LG.

 

Ήταν ένα αξέχαστο διήμερο αφιερωμένο στο basket για καλό σκοπό!  

μοιράσου το!