Νέες τεχνολογίες

Η LG σας προσφέρει μέσω των SMART TVs περισσότερες και ‘έξυπνες’ επιλογές πληρωμής

Ξεκινώντας από σήμερα, η LG και η Paymentwall προσφέρουν την ευκαιρία στους developers να αναπτύξουν εφαρμογές, οι οποίες θα επιτρέψουν στις LG webOS Smart TVs, σε περισσότερες από 200 χώρες, να υποστηρίξουν πάνω από 140 διαφορετικές μεθόδους πληρωμής.

Τι σημαίνει αυτό; Η συγκεκριμένη συνεργασία σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ευκολότερα πρόσβαση σε paid εφαρμογές, ταινίες, παιχνίδια και ακόμα περισσότερα, μέσω της πλατφόρμα webOS που διαθέτουν οι Smart τηλεοράσεις της LG!   

Έτσι, διευρύνεται ο αριθμός των αγορών στις οποίες θα γίνονται δεκτές online πληρωμές που πραγματοποιούνται από LG webOS Smart TVs, επιτρέποντάς σας με αυτό τον τρόπο να απολαύσετε περισσότερες επιλογές paid περιεχομένου μέσω του LG app store.

Πατώντας απλά κλικ στην επιλογή Buy Now και εισάγοντας τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, μέσω της LG webOS Smart τηλεόρασής σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, online αγορές από όλο τον κόσμο, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να συνδεθείτε (Sign-in). Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε υποστήριξη για πληρωμές μέσω desktop, laptop, tablet και κινητών τηλεφώνων, κάνοντας χρήση κωδικών QR και άλλων πρωτοκόλλων ασφαλούς επαλήθευσης στοιχείων.

Η ευελιξία που προσφέρει η πλατφόρμα webOS έχει μετατρέψει τις Smart τηλεοράσεις της LG στην απόλυτη επιλογή για εσάς που αναζητάτε μεγάλη ποικιλία συναρπαστικού περιεχομένου. Η νέα πλατφόρμα webOS 3.0 της LG προσφέρει έναν διαρκώς διευρυνόμενο κόσμο περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων, υπηρεσιών streaming καθώς και διασκεδαστικών video games. Η πλατφόρμα webOS είναι επίσης συμβατή με τα επόμενης γενιάς πρότυπα προγραμματισμού 4K Ultra HD, καθώς επίσης και με ταινίες και shows που αξιοποιούν την τεχνολογία High Dynamic Range (HDR).

μοιράσου το!