Νέες τεχνολογίες

Τρέξε κι εσύ με τους “LG Runners” στο Spetses Mini Marathon 2016

Βρισκόμαστε μία ανάσα από το Spetses Mini Marathon 2016 όπου φυσικά θα δώσουμε το παρών και φέτος ως περήφανος ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ σε αυτό το πολυαναμενόμενο αθλητικό και πολιτιστικό τριήμερο από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, γιατί με την «LG η Ζωή είναι πιο ωραία όταν συμμετέχεις»!

Στο όμορφο νησί των Σπετσών, η LG θα καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους μέσω του εντυπωσιακού LG video wall με επαγγελματικές οθόνες τύπου video wall 47 ιντσών, τοποθετημένες σε διάταξη 3x3, το οποίο θα προβάλει πληροφορίες και ενημερώσεις για τις συναρπαστικές δράσεις του τριημέρου καθώς και live στιγμιότυπα από τους αγώνες.

Επιπλέον, η LG προσκαλεί όσους έχουν εγγραφεί στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, να δηλώσουν συμμετοχή και να αγωνιστούν στην ομάδα των LG Runners, με έπαθλο δέκα μοναδικά LG δώρα. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να επισκεφτούν το χώρο δράσης της LG έχοντας μαζί τους τον «Προσωπικό Αριθμό Δρομέα» που έχουν παραλάβει από τη διοργάνωση και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την επίσημη μπλούζα LG Runners”, την οποία θα πρέπει να φοράνε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν ταυτόχρονα την ευκαιρία να επισκεφτούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG στην Πλατεία Ποσειδώνος για να φτιάξουν το δικό τους αναμνηστικό LG Mini-Me, αιχμαλωτίζοντας την όμορφη και διασκεδαστική εμπειρία!  

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πάμε!...

Όροι συμμετοχής για το διαγωνισμό του LG Runners στο URL http://bit.ly/2dK1U8j

μοιράσου το!