Νέες τεχνολογίες

H νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH615V είναι εδώ για πιο έντονη και ρεαλιστική εμπειρία θέασης από ποτέ!

Η LG Electronics φέρνει το νέο μοντέλο της σειράς ULTRA HD 4K UH615V στις 65 ίντσες, προσφέροντας πλούσιο περιεχόμενο και ζωντανά χρώματα.

Το HDR Pro προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης σας έτσι, ώστε να δημιουργούνται πιο καθαρές και ζωντανές εικόνες. Με την LG UHD TV, μπορείτε να εμπλουτίζετε τα χρώματα και να βλέπετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε ζωηρό περιεχόμενο με το HDR Pro!

Διαθέτοντας πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης 3840x2160, η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG προσφέρει περιεχόμενο με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, αποδίδοντας πιστά τα χρώματα, με την ποιότητα της εικόνας να είναι σχεδόν τέλεια. Λόγω της ευρείας γωνίας θέασης της οθόνης και του 3D Color Mapping που εκφράζει ρεαλιστικά χρώματα χάρη στον 3D Gamut Mapping αλγόριθμο, οι εικόνες μένουν ακριβώς στην ίδια θέση από οποιαδήποτε γωνία επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ζωντανά, φυσικά και ζωηρά χρώματα από όπου κάθεστε ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις. 

Τα μοντέλα της LG είναι εξοπλισμένα με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0 για LG Smart TVs η οποία σχεδιάστηκε για να είναι ακόμα πιο απλή στη χρήση προσφέροντάς σας συναρπαστικές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας.

O λείος και κομψός σχεδιασμός Metallic Design που διαθέτουν οι νέες τηλεοράσεις αναβαθμίζει εκτός από την εμπειρία ψυχαγωγίας και τον χώρο σας, καθιστώντας τις ιδανική επιλογή για κάθε σαλόνι!

Από πλευράς ήχου, η λειτουργία ULTRA Surround επιτρέπει σε ένα συμβατικό δι-κάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο ηχείο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, η τεχνολογία Clear Voice III εμπλουτίζει την ποιότητα του ήχου, ξεχωρίζοντας τις φωνές από τον περιβάλλοντα θόρυβο, παρέχοντας μια πιο καθαρή, πλούσια και απολαυστική εμπειρία ακρόασης, χωρίς παρεμβολές.    

Τέλος, μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και η δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, σας δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet, ή ακόμα και να μετατρέψετε το smartphone σας σε τηλεχειριστήριο.

Το μοντέλο LG UH615V στις 65 ίντσες είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ