Νέες τεχνολογίες

H LG παρουσίασε τις νέες πρωτοποριακές λύσεις ψηφιακής σήμανσης με την OLED Wallpaper να κερδίζει τις εντυπώσεις!

Με εντυπωσιακές προτάσεις όπως οι νέες σειρές Ultra Stretch Digital Signage οθoνών 86 ιντσών και επαγγελματικών OLED οθονών Wallpaper καθώς και ξενοδοχειακών 4Κ τηλεοράσεων, η LG προσφέρει ιδανικές λύσεις για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους.

Την Πέμπτη που μας πέρασε, 27 Οκτωβρίου, η LG Electronics παρουσίασε στο ειδικά διαμορφωμένο showroom στα κεντρικά της γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, τις νέες κορυφαίες ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα σεμιναρίων, τις πιστοποιήσεις της Ακαδημίας της LG καθώς και να δουν από κοντά τις καινοτόμες λύσεις LG Digital Signage αλλά και τις νέες σειρές επαγγελματικών και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων. Το επαγγελματικό τμήμα της LG παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων, διοργανώνοντας σεμινάρια πιστοποίησης στην Ακαδημία της LG στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Με ηγετική θέση στην αγορά επαγγελματικών λύσεων και πλούσιο χαρτοφυλάκιο συνεργασιών στο σύνολο των κάθετων αγορών, η LG παρουσίασε και τις εντυπωσιακές και καινοτόμες Ιnformation Display λύσεις OLED Wallpaper οθόνες, OLED 4K Hotel TV, τις Outdoor Digital Signage Λύσεις, το Transparent Cooler (Επαγγελματικό Ψυγείο με Transparent Οθόνη 55’’) και τη Mirror επαγγελματική οθόνη ψηφιακής σήμανσης.

Την παράσταση έκλεψαν ξεκάθαρα οι super κομψές OLED Digital Signage οθόνες και πιο συγκεκριμένα η νέα Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86 ιντσών, με μοναδικά χαρακτηριστικά και πανέμορφο σχεδιασμό. Ιδανική λύση για αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, τράπεζες ακόμα και σημεία λιανικής πώλησης.

Επιπλέον, η LG έκανε επίδειξη δύναμης και τεχνολογικής υπεροχής με τη νέα OLED Wallpaper, με πάχος μόλις 3,65 χιλιοστά, τόσο λεπτή όσο το πάχος ενός φύλλου χαρτιού. Πρόκειται για επαγγελματική οθόνη η οποία είναι ιδανική για διαφημιστική προβολή, αποτυπώνοντας απόλυτα εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα, για μία μοναδική καθηλωτική εμπειρία με απρόσκοπτη θέαση από κάθε σημείο του χώρου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου LG OLED 4K Pro:Centric Smart Hotel TV, ιδανικές για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επισκέπτες. Η σειρά OLED 4K Pro:Centric Hotel TV αποτελεί την ιδανική λύση για την πλήρη κάλυψη των αναγκών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των φιλοξενουμένων μιας τουριστικής επιχείρησης. 

Το τμήμα Business Solutions της LG παρέχει ολοκληρωμένες pre sales και after sales support, γεγονός που αποτελεί πραγματικό παράγοντα διαφοροποίησης, με ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών: είτε ως προμηθευτής προϊόντων και λύσεων (hardware & software), είτε ως σύμβουλος για την παροχή tailor-made υπηρεσιών που θα καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Σ’ αυτό το πλαίσιο, το επαγγελματικό τμήμα της LG παρέχει  συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση γύρω από τα ενεργειακά αποδοτικά και καινοτόμα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία, διοργανώνοντας σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων με πιστοποίηση στην Ακαδημία της LG στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις της χώρας.