Νέες τεχνολογίες

#MeresGematesEnergeia και τον χειμώνα με το νέο LG ψυγειοκαταψύκτη A+++-20% με Centum System™

Εξοπλισμένο με Centum System™ και την τεχνολογία NatureFRESH, το νέο μοντέλο της LG αποτελεί την έξυπνη επιλογή για τα επόμενα 20 χρόνια!

Η φροντίδα NatureFRESH διαθέτει 3 λειτουργίες για να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: το FRESH Balancer, το FRESH Converter και το NatureFRESH Ψύξη.

  • Το συρτάρι FRESH Balancer είναι εξοπλισμένο με ένα απλό διακόπτη για να ρυθμίζετε τη βέλτιστη υγρασία για την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών ώστε να παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

  • Το συρτάρι FRESH Converter σας επιτρέπει την επιλογή της σωστής θερμοκρασίας ανάλογα με το αν θα αποθηκεύσετε κρέας, ψάρι ή λαχανικά και 
  • Το σύστημα ψύξης NatureFRESH το οποίο κυκλοφορεί τον ψυχρό αέρα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αεραγωγούς για την ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο με αποτέλεσμα την έως 76% καλύτερη κυκλοφορία του ψυχρού αέρα σε σχέση με τα συστήματα semi No Frost

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει ο ανασχεδιασμός του εσωτερικού του ψυγείου για το οποίο έχει φροντίσει η LG για να σας εξασφαλίζει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο! Το βελτιωμένο αναδιπλούμενο ράφι το οποίο με 2 κινήσεις διπλώνει για να δημιουργεί χώρο για μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων από μεγάλα δοχεία έως ψηλά μπουκάλια είναι ένα από νέα από αυτά. 

Ακολουθεί η αναβάθμιση της σχάρας κρασιών – γιατί ποιος δε θέλει να απολαμβάνει ένα ωραίο παγωμένο ποτήρι κρασιού; - με τη σχάρα κρασιών να μπορεί πλέον να φιλοξενεί έως πέντε μπουκάλια κρασιού. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης μεγαλύτερο συρτάρι καταψύκτη για να κάνει τη ζωή σας και την οργάνωση του περιεχομένου του ψυγείου σας ακόμα ευκολότερη.

Τέλος, ο νέος ψυγειοκαταψύκτης GBB60NSYQE είναι εξοπλισμένος με την προηγμένη τεχνολογία Centum System™ της LG προσφέροντας κορυφαία ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιακή ανθεκτικότητα καθώς συνοδεύεται από 20 χρόνια εγγύηση.

Εξοπλισμένος με γραμμικό συμπιεστή Inverter ενεργειακής απόδοσης  A+++ -20 το νέο μοντέλο LG είναι ξεκάθαρα η έξυπνη και ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.

μοιράσου το!