Νέες τεχνολογίες

Έχεις Mac; Χρειάζεσαι μία από τις νέες οθόνες LG UltraFine 5K/4Κ

Ψάχνεις μια οθόνη με εξαιρετική απόδοση και αξεπέραστη τεχνολογία, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ολοκληρώνει τον υπολογιστή σου MacBook ή MacBook Pro; Και μήπως η οθόνη που ψάχνεις είναι διαστάσεων 21,5 ή 27 ιντσών;

Ε, μην ψάχνεις άλλο. Γιατί μόλις δεις τη νέα UltraFineTM  5K οθόνη 27-ιντσών και την UltraFineTM 21,5 ιντσών οθόνη της LG θα καταλάβεις ότι το Mac σου βρήκε το ιδανικό του ταίρι!

Σου παρουσιάζουμε τις δύο αυτές νέες (εξαιρετικά προηγμένες) οθόνες μία-μία και σε καλούμε να ανακαλύψεις την κατάλληλη για το δικό σου σπίτι ή γραφείο. 

UltraFine 5K οθόνη 27 ιντσών με υποδοχή Thunderbolt 3

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ως η πρώτη 5K οθόνη με υποδοχή Thunderbolt 3 παγκοσμίως, η  LG UltraFine 5K έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει και να μεταφέρει 5K βίντεο, ήχο και δεδομένα από το νέο MacBook Pro ενώ ταυτόχρονα το φορτίζει μέσω ενός μόνο καλωδίου στην υποδοχή Thunderbolt 3.

Αυτό σημαίνει πως η εκπληκτική 27-ιντσών UltraFine 5K, σχεδιασμένη και διαμορφωμένη για το νέο MacBook Pro με λειτουργικό σύστημα macOS 10.12 απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα δημιουργικών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών video αλλά και φωτογραφίας.

Με εκπληκτική ανάλυση 5120 x 2880 και 218 pixel ανά ίντσα (ppi), οι δυνατότητες αναπαραγωγής χρωμάτων της UltraFine 5K οθόνης, της επιτρέπουν να καλύψει το 99% του διαστήματος χρωμάτων DCI-P3 (που αποτελεί ένα κοινό χρωματικό χώρο για την ψηφιακή προβολή ταινιών από τις ΗΠΑ). Επιπλέον, η προηγμένης τεχνολογίας IPS οθόνη, ελαχιστοποιεί την απόκλιση αλλά και την απώλεια χρώματος από οποιαδήποτε γωνία θέασης, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βλέπουν το αρχικό περιεχόμενο, όπως ακριβώς πρέπει να το βλέπουν.

Η UltraFine 5K οθόνη διαθέτει τρεις θύρες USB Type-C για επιπλέον συνδεσιμότητα με συμβατά αξεσουάρ. Η άψογη συνεργασία με το λειτουργικό σύστημα MacOS, επιτρέπει τον έλεγχο της φωτεινότητας και του ήχου όπως σε μία ενσωματωμένη οθόνη, χωρίς να είναι απαραίτητα τα συμβατικά πλήκτρα επάνω στην οθόνη.

Τέλος, η μπροστινή κάμερα και το μικρόφωνο συνεργάζονται με τη λειτουργία FaceTime, (για απεριόριστο βίντεο υψηλής ποιότητας και κλήσεις ήχου απευθείας από το Mac), ενώ τα υψηλής πιστότητας ενσωματωμένα ηχεία, που ενισχύονται από τη λειτουργία Rich Bass της LG, συμπληρώνουν την multimedia εμπειρία. 

UltraFine 4K οθόνη διαγωνίου 21,5 ιντσών

Με πυκνότητα 219ppi που δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να παρουσιάζει εικόνα εξαιρετικής ποιότητας με 4K ανάλυση (4096 x 2304 pixels), η οθόνη UltraFine 4K αποτελεί τον τέλειο σύντροφο για το MacBook, ενώ υποστηρίζει επίσης το νέο MacBook Pro.

Το 21,5 ιντσών μοντέλο καλύπτει το 99% του διαστήματος χρωμάτων DCI-P3, προσφέροντας ζωηρά επίπεδα φωτεινότητας ενώ το IPS πάνελ έχει τη δυνατότητα να παράγει χρώματα με περισσότερο ομοιόμορφη έκφραση.

Τέλος, η UltraFine 4K οθόνη της LG προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω υποδοχών USB-C για βίντεο, δεδομένα και τροφοδοσία μέσω ενός μόνο καλωδίου καθώς και για συνεργασία με macOS για τον έλεγχο της οθόνης.  Διαθέτει τρεις downstream υποδοχές USB-C, ένα υψηλής ποιότητας Rich Bass Speaker και ένα ρυθμιζόμενο σταντ για επαυξημένη εργονομία.

Αν σου ανοίξαμε την όρεξη και αναζητάς περισσότερες πληροφορίες για τις LG UltraFine οθόνες καθώς και για λεπτομέρειες σχετικά με την προ-παραγγελία της 4K 21,5 ιντσών οθόνης, κάνε ένα κλικ μέχρι την ιστοσελίδα της Apple! [www.apple.com].

 

μοιράσου το!