Νέες τεχνολογίες

Οπτικοακουστική LG-απόλαυση στο ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2016!

Η μεγαλύτερη και πιο πλήρης έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα, το ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2016 (HES 2016) πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radison Blu Park στην Αθήνα και αποτέλεσε τον απόλυτο προορισμό κάθε φίλου της τεχνολογίας, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας.

Η LG –φυσικά– δεν μπορούσε να λείψει από την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας και με τα προϊόντα της προσέφερε στους επισκέπτες την απόλυτη οπτικοακουστική απόλαυση!

Καθώς το φετινό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show ήταν εξολοκλήρου αφιερωμένο στον Ήχο και την Εικόνα, η LG είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις πιο προηγμένες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας εικόνας, τις OLED λύσεις LGOLED 77 ιντσών, LG Signature OLED, LG OLED E6 και LG OLED Wallpaper, τη Super UHD και την 86’’ Ultra Stretch οθόνη.   

Στην είσοδο της έκθεσης είχε τοποθετηθεί η βραβευμένη με ‘2016 CES Best of Innovationsκυρτή LGOLED 77 ιντσών –ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού – που έκλεψε τις εντυπώσεις των επισκεπτών με την εξαίρετη ποιότητα της εικόνας της, με τέλεια απόδοση του μαύρου και εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα.

Μια ακόμη οθόνη που αιχμαλώτισε τα βλέμματα των επισκεπτών ήταν η λεπτή σαν ένα φύλλο χαρτιού επαγγελματική οθόνη (με πάχος μόλις 3,65 χιλιοστά και ιδανική για κάθε είδους διαφημιστικών προβολών)  LG OLED Wallpaper, ενώ από την OLED ‘οικογένεια’ στην έκθεση είχε παρουσία και η LG OLED E6V, η οποία διαθέτει τον μηχανισμό LG OLED HDR και υποστηρίζει Dolby Vision, προβάλλοντας έτσι πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες με μεγαλύτερη αντίθεση και εντυπωσιακά βελτιωμένα χρώματα.

Αίσθηση προκάλεσε με την κομψή απλότητά της και η LG SIGNATURE OLED TV, η οποία διαθέτει τον μοναδικό Picture-on-Glass σχεδιασμό: εξαιρετικά λεπτή οθόνη 2,57 χιλιοστών OLED και ημιδιαφανή γυάλινη επιφάνεια πίσω και εμπρός από το ηχοσύστημα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Super UHD TV 65UH950V με οθόνη LG IPS 4K QuantumDisplay ειδικά σχεδιασμένη για να αναπαράγει περισσότερες χρωματικές αποχρώσεις με καλύτερη κλιμάκωση -συνολικά περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο πλούσια χρώματα- προσφέροντας πιο ακριβή, πιο ρεαλιστική εικόνα και πιο ευρεία γωνία θέασης, καθώς και την εντυπωσιακή 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86BH7C -ιδανική λύση για σημεία λιανικής πώλησης, αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, χώρους τέχνης, αλλά και τράπεζες.

   

 

μοιράσου το!