Στην Πόλη

5 λόγοι για τους οποίους ανυπομονούμε να έρθουν τα Χριστούγεννα!

Η ωραιότερη γιορτή του χρόνου - τα Χριστούγεννα, είναι κοντά! Εμείς στην LG με θετική διάθεση και ‘Life’s Good’ φιλοσοφία ανυπομονούμε να απολαύσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες. Γιατί μας αρέσουν τα Χριστούγεννα; Διαβάστε παρακάτω 5 από τους 125 λόγους που μπορούμε να σκεφτούμε...

Ο στολισμός

Μέσα στα σπίτια, έξω στο δρόμο, στις βιτρίνες των καταστημάτων, στις πλατείες, παντού! Η ίδια διαδρομή γίνεται διαφορετική και πιο όμορφη με τα φωτεινά λαμπάκια και τα στολίδια.

Τα δώρα

Τι καλύτερο από την ανυπομονησία να ανοίξεις το δώρο σου ή να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να ανοίγουν το δώρο που τους έχεις κάνει και να χαμογελούν; Στιγμές ανεκτίμητες!

Τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

Δε νομίζουμε ότι χρειάζεται να πούμε πολλά- μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, μπισκότα από ginger. Το γεγονός πως τα τρώμε μία φορά κάθε χρόνο (ή μήπως όχι;), στην περίοδο των γιορτών, σίγουρα μας κάνει να τα λαχταρούμε ακόμα περισσότερο.

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες

Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από τα Χριστούγεννα για οικογενειακές και φιλικές ‘συγκεντρώσεις’ αφιερωμένες στην προβολή Χριστουγεννιάτικων ταινιών. Πίνοντας ένα ποτήρι ζεστό κρασί ή μια κούπα απολαυστικής σοκολάτας, καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ με το τζάκι αναμμένο, η προβολή αγαπημένων ταινιών όπως η πασίγνωστη ταινία «Μόνος στο σπίτι» μέσα από τις εκπληκτικές LG τηλεοράσεις θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Τα κάλαντα

Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα περισσότερα παιδιά βγαίνουν στη γειτονιά για να πουν τα κάλαντα! Κάποιες παρέες με το παραδοσιακό τρίγωνο, άλλες με διάφορα όργανα όπως κιθάρα ή φλογέρα, όλα με τον δικό τους τρόπο μας μεταδίδουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και μας υπενθυμίζουν ξέγνοιαστες παιδικές αναμνήσεις.

Ξεκινήστε λοιπόν την αντίστροφη μέτρηση! Τα Χριστούγεννα έρχονται :) 

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας & slideshow: http://blogdelanine.blogspot.gr/2010/12/christmas-is-coming.html 

μοιράσου το!