Νέες τεχνολογίες

Νέα LG OLED Digital Signage οθόνη διπλής όψεως: τώρα η καινοτομία έχει δύο όψεις!

Όταν ο πρωτοποριακός σχεδιασμός συναντά την υψηλή τεχνολογία και όταν, μάλιστα, η συνάντηση αυτή έχει την υπογραφή της LG, τότε ξέρεις ότι κάτι μεγάλο γεννιέται που έρχεται ν’ αλλάξει τα πάντα.

Έτσι ακριβώς, λοιπόν, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα στην ελληνική αγορά digital signage, η LG παρουσιάζει τη νέα 55'' LG OLED Double Sided Digital Signage επαγγελματική οθόνη, ένα από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα όχι μόνο της LG αλλά και ολόκληρης της αγοράς Digital Signage: πρόκειται για μια καινοτόμα διπλής όψεως οθόνη, η οποία προσφέρει εντυπωσιακή λειτουργικότητα ενώ διαθέτει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και επαναστατικό σχεδιασμό.

Αν λοιπόν είστε από τους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίζουν προσφέροντας υψηλής ποιότητας εμπειρίες και περιεχόμενο, το συγκεκριμένο προϊόν, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα τεχνολογικό έργο τέχνης, θα σας ανταμείψει. 

Η νέα διπλής όψεως οθόνη με 360° γωνία θέασης πολλαπλών χρήσεων μπορεί να εγκατασταθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: είτε με ανάρτηση οροφής (ceiling suspension), είτε με στήριγμα στο τοίχο (wall mount) είτε με βάση δαπέδου. Με τη χρήση μόνο ενός remote controller, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει μεταξύ τους ή να προβάλλει το ίδιο περιεχόμενο και στις δυο οθόνες. Επιπλέον, η νέα οθόνη της LG επιτρέπει την απρόσκοπτη προβολή περιεχομένου και στις δύο όψεις της ενώ χάρη στην τεχνολογία OLED αποδίδει το ‘απόλυτο μαύρο’ και μια καταπληκτική αντίθεση για πιο ευκρινείς και πιο ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην επαγγελματική κατηγορία.

H 55'' LG OLED Double Sided Digital Signage οθόνη είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει τον τρόπο μετάδοσης ενημερωτικών και καταναλωτικών μηνυμάτων στους εμπορικούς και δημόσιους χώρους. Γιατί, απ’ όπου κι αν τη δεις, αιχμαλωτίζει τη ματιά σου!

μοιράσου το!