Νέες τεχνολογίες

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, όπου κι αν βρίσκεστε, με τον νέο φορητό laser προβολέα LG ProBeam!

Γνωρίζουμε ήδη ότι στη CES 2017 –τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο– θα παρουσιαστούν και φέτος τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα στον οπτικοακουστικό τομέα (και όχι μόνον).

Εσείς, οι λάτρεις της οικιακής ψυχαγωγίας, όμως, έχετε ένα λόγο παραπάνω να ανυπομονείτε να ανοίξει η αυλαία της έκθεσης στο Λας Βέγκας στις 5 Ιανουαρίου 2017, καθώς εκεί η LG θα παρουσιάσει το νέο προβολέα laser LG ProBeam με φωτεινότητα 2.000 lumens που έρχεται για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης οικιακής ψυχαγωγίας.

Ο LG ProBeam προβολέας κατασκευάστηκε ειδικά για εσάς που αναζητάτε όχι μόνο υψηλή απόδοση, αλλά και την ευελιξία να απολαύσετε ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε: Στο σπίτι σας, στο σπίτι των φίλων σας, στο εξοχικό, στις διακοπές, ακόμη και στην αυλή!

Για να καταλάβετε τα επίπεδα φωτεινότητας που προσφέρει το μοντέλο HF80J του προβολέα LG ProBeam, αξίζει να σημειωθεί πως ο εξοπλισμένος με προηγμένο laser που παράγει μέχρι 2.000 lumens φωτεινότητα προβολέας, σας επιτρέπει να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες ακόμη και σε φωτεινό δωμάτιο. Δεν χρειάζεται πια να… ‘φτιάχνετε ατμόσφαιρα’ κάθε φορά που θέλετε να δείτε μία ταινία.

Με λεπτή, κομψή σχεδίαση που τον καθιστά πιο εύκολο στη μεταφορά χάρη στo καινοτόμο laser σχήματος Ι και βάρος μόλις 2,1 κιλά, ο LG ProBeam είναι ο ελαφρύτερος προβολέας laser Full HD που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα (στην κλίμακα φωτεινότητας των 2.000 lumens), επιτρέποντάς σας, έτσι, να τον μεταφέρετε μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε.

Εκτός από την εμφάνισή του, που ταιριάζει με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση, ο ProBeam διαθέτει ορισμένες καινοτόμες λειτουργίες που τον καθιστούν ασυναγώνιστο. Έτσι μπορείτε να:

  • Συνδέετε εξωτερικά ηχεία ή ακουστικά μέσω Bluetooth χάρη στην πρωτοποριακή λειτουργία Sound Sync Adjustment με την οποία ο προβολέας μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε προϊόν ήχου,
  • Προβάλλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από ‘έξυπνες’ συσκευές σε μια μεγάλη οθόνη προβολής μέσω της λειτουργίας Wireless Mirroring,
  • Έχετε καλύτερη ρύθμιση της εικόνας ενώ μπορείτε να την εξισορροπήσετε γρήγορα και εύκολα με τις μοναδικές λειτουργίες four corner keystone και vertical auto keystone,
  • Έχετε πρόσβαση στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό υπηρεσιών streaming μέσω της βραβευμένης πλατφόρμας webOS, καθώς και εύκολη πλοήγηση της webOS Smart TV χάρη στο Magic Remote Control του νέου προβολέα.

Είτε, λοιπόν, αναζητάτε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας, είτε την παρακολούθηση συναρπαστικών αθλητικών γεγονότων σε εξωτερικούς χώρους, ο νέος LG ProBeam προβολέας που θα παρουσιαστεί στη φετινή CES είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε.

μοιράσου το!