Νέες τεχνολογίες

Ultra Gaming διαγωνισμός: Αυτοί οι YouTubers κερδίζουν από μία UltraWide οθόνη!

Η χρονιά που μας πέρασε (bye-bye 2016, Hello 2017!) έδωσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε 7 YouTubers να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, δημιουργώντας υπέροχα videos με θέμα το gaming.

Χρησιμοποιώντας το 29’’ LG 21:9 UltraWide monitor της σειράς UM58 (29UM58) και ανεβάζοντας τα σχετικά videos στα κανάλια τους στο YouTube (τα οποία ήταν διαθέσιμα και μέσω του microsite του διαγωνισμού) οι 7 YouTubers έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και… πέταξαν το μπαλάκι σε σας. Γιατί εσείς επιλέξατε τα αγαπημένα σας βίντεο και είχατε την ευκαιρία να μπείτε στην κλήρωση για ένα LG 21:9 UltraWide monitor.

Και ιδού οι νικητές!

8.923 από εσάς ψηφίσατε τους αγαπημένους σας YouTubers και τώρα έχουμε τα αποτελέσματα:

GRamers, 1η Θέση (4.978 votes, 21.595 views on YouTube, 163 comments on YouTube).

TechItSerious, 2η Θέση (2.534 votes, 19.606 views on YouTube, 126 comments on YouTube).

Oldschool, 3η Θέση (408 votes, 3.136 views on Youtube, 23 comments on YouTube).

Ranting Greek, 4η Θέση (381 votes, 5.526 views on YouTube, 67 comments on Youtube).

Οι τέσσερις παραπάνω YouTubers ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με ένα LG 21:9 UltraWide monitor της σειράς UM58 (29UM58) ο καθένας, ενώ με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε κλήρωση όπου o τυχερός Πανοήλιας Τάσος (Panoilias Tasos) που ψήφισε το αγαπημένο του video κέρδισε μία LG 21:9 UltraWide οθόνη για συναρπαστικές gaming εμπειρίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το LG 21:9 UltraWide monitor σας προσφέρει την απόλυτη gaming εμπειρία καθώς δίνει απόδοση χρωμάτων εξαιρετικής ακρίβειας με χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99% και απίστευτο ρεαλισμό. Η 21:9 UltraWide επιφάνεια εργασίας, αλλά και η λειτουργία Split Screen, χάρη στην οποία η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα, σας επιτρέπουν να υλοποιείτε συγχρόνως πολλές εργασίες, ενώ η λειτουργία Motion Blur Reduction επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα. Παράλληλα, εσείς οι πιστοί gamers μπορείτε να απολαμβάνετε το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση (όλα είναι δυνατά με το Dynamic Action Sync). Ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) από την άλλη πλευρά σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να έχετε ορατότητα ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές.

 

Για gaming υψηλού επιπέδου, λοιπόν, μέσα στο 2017, ξέρετε τι θα χρειαστείτε: ένα LG 21:9 UltraWide monitor και… απεριόριστη όρεξη για παιχνίδι!  

 

 

μοιράσου το!