Νέες τεχνολογίες

Τα έξυπνα ρομπότ της LG μιλούν, καθαρίζουν και κόβουν το γρασίδι!

Η LG είναι ιδιαιτέρως υπερήφανη για τη νέα σειρά ευφυών ρομπότ που παρουσιάζει φέτος στη CES. Η νέα ρομποτική σειρά περιλαμβάνει ρομπότ που μιλούν, καθαρίζουν και κόβουν το γρασίδι (τι άλλο να ζητήσει κανείς;), αλλά και προηγμένα ρομπότ σχεδιασμένα για χρήση σε αεροδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους.

Hub Robot: Στην υπηρεσία τη δική σας και του σπιτιού σας

Το εντυπωσιακό Hub Robot της LG πηγαίνει την έννοια του έξυπνου σπιτιού σε άλλο επίπεδο. Μέσω της σύνδεσης με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι και τη βοήθεια του Amazon Alexa που αναγνωρίζει τη φωνή, το Hub Robot διευκολύνει τον τρόπο ζωής σου, ανάβοντας, για παράδειγμα, το κλιματιστικό ή αλλάζοντας τον κύκλο του στεγνωτηρίου. Κι όλα αυτά, με απλές εντολές! Το Hub Robot έχει επίσης μια διαδραστική οθόνη που μπορεί να σου προσφέρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Μπορείς λοιπόν, να δεις τι περιέχει το εσωτερικό του ψυγείου σου και να βρεις ενδιαφέρουσες συνταγές με τα υλικά που έχεις διαθέσιμα. Αλλά οι δυνατότητες του Hub Robot δε σταματούν εδώ! Μπορεί να παίξει μουσική, να ενεργοποιήσει τον συναγερμό, να δημιουργήσει σημειώσεις υπενθύμισης, να σε ενημερώσει για τον καιρό και την κυκλοφορία. Επιπλέον, μπορεί να αναγνωρίσει τα μέλη της οικογένειάς σου, να απαντήσει στις ερωτήσεις σου ακόμη και με νεύματα και να σε ενημερώνει ποιο μέλος της οικογένειας έφυγε από το σπίτι ή πήγε για ύπνο!

Airport Guide Robot: Ο καλύτερος φίλος ενός ταξιδιώτη

Είσαι στο αεροδρόμιο και τα έχεις χαμένα; Δεν ξέρεις ποιον να ρωτήσεις και αν αυτά που θα σου πει είναι αξιόπιστα; Το Airport Guide Robot της LG είναι η λύση στο πρόβλημά σου! Πρόκειται για έναν έξυπνο βοηθό με δυνατότητα να δίνει πληροφορίες και να απαντά σε ερωτήσεις σε τέσσερις γλώσσες: αγγλικά, κινέζικα, ιαπωνικά και κορεατικά. Με μια απλή σάρωση του εισιτηρίου, το ρομπότ μπορεί να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το χρόνο επιβίβασης και την πύλη, ακόμη και τον καιρό στην πόλη προορισμού του ταξιδιώτη. Το Airport Robot προσφέρει κατευθύνσεις για προορισμούς στο αεροδρόμιο, μαζί με αναμενόμενες αποστάσεις και χρόνους περπατήματος, ενώ μπορεί ακόμη και να σε συνοδεύσει αν έχεις χαθεί ή αργήσει προς την πύλη σου, ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία στο αεροδρόμιο. Υπέροχο; Kαι το καλύτερο: Θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon της Σεούλ!

Airport Cleaning Robot: Προσφέροντας καθαρισμό βιομηχανικού μεγέθους

Το Airport Cleaning Robot της LG είναι ένα υπερ-μεγέθες ρομπότ-σκούπα εξοπλισμένο με ένα κάνιστρο σκόνης μεγάλης χωρητικότητας, καθώς και πολλές βούρτσες και μηχανές. Ικανό να καθαρίσει τα πάντα, από τα κεραμίδια μέχρι μοκέτες, αυτό το ρομπότ είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη στους έξυπνους αισθητήρες και πολλές κάμερες για να εξασφαλίσει μια ασφαλή, αποτελεσματική και ισχυρή απόδοση ακόμα και στα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια.

Lawn Mowing Robot: Για έναν Άψογα κουρεμένο Κήπο

Το Lawn Mowing Robot της LG ολοκληρώνει τη νέα σειρά προηγμένων ρομπότ της εταιρείας στην CES 2017. Ιδανικό για πολλούς τύπους κήπων (άρα, σίγουρα και για τον δικό σου!), έρχεται στα χέρια σου μετά από πολυετή έρευνα και ανάπτυξη της ηλεκτρικής σκούπας HOM-BOT για να κουρεύει το γρασίδι με ακρίβεια, αξιοπιστία και πάνω απ’όλα με ασφάλεια! Κάν’το σαν επαγγελματίας, λοιπόν!

 

 

μοιράσου το!