Νέες τεχνολογίες

Θα θέλεις να τα ακούσεις όλα με τα νέα Tone Wearables της LG!

Στη CES® 2017 η LG αποδεικνύει και αυτή τη φορά ότι η κορυφαία τεχνολογία, το ακαταμάχητο στυλ και η ευκολία πάνε μαζί. Πώς; Με τη σειρά νέων ασύρματων, wearable προϊόντων ήχου και συγκεκριμένα με τα ακουστικά TONE Studio wearable –ικανά να παρέχουν εκπληκτικό 3D surround ήχο– και τα TONE Free ασύρματα ακουστικά που φορτίζονται όταν είναι τοποθετημένα γύρω από το λαιμό σου.

Εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας

Το TONE Studio (μοντέλο HBS-W120) διαθέτει τέσσερα ηχεία - δύο κύρια στο πάνω και δύο στο κάτω μέρος –που σου προσφέρουν μία ξεχωριστή surround εμπειρία ήχου, όταν για παράδειγμα παρακολουθείς μία ταινία, παίζεις videogames ή απλά ακούς μουσική. Για τον σχεδιασμό του ήχου –έτσι για να λέγονται όλα- η LG συνεργάστηκε με την εξειδικευμένη εταιρεία DTS για μία κινηματογραφική εμπειρία ήχου, ενώ το TONE Studio είναι εξοπλισμένο και με Hi-Fi DAC (Digital to Analog Converter) που βελτιώνει την ποιότητα, ξαναδημιουργώντας ηχητικό περιεχόμενο όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Επιπλέον, με την Dual Play λειτουργία μπορείς να συνδέσεις δύο LG TONE Studio και να απολαμβάνεις τραγούδια ή ταινίες με φίλους σου ταυτόχρονα.

Ευκολία μέσω της ασύρματης φόρτισης

Το TONE Free (μοντέλο HBS-F110) είναι το πρώτο ασύρματο προϊόν ήχου της LG. Όταν δεν τα χρησιμοποιείς, μπορείς να τα εφαρμόσεις άνετα γύρω από το λαιμό σου. Τότε ακριβώς, είναι και η στιγμή που ξεκινάει η φόρτισή τους (αλήθεια), ενώ ταυτόχρονα αποφεύγεις να τα χάσεις! Μιλάμε δηλαδή για επιπλέον ισχύ μπαταρίας, ειδοποιήσεις δόνησης και ασφάλεια, όλα με μια απλή κίνηση. Όταν όμως, δεν σε βολεύει ή δεν επιτρέπει η περίσταση να τα φοράς σαν περιλαίμιο, υπάρχει μια προαιρετική βάση φόρτισης που δίνει επιπλέον ισχύ. Το νέο αυτό μοντέλο ‘λύνει’ ακόμα περισσότερα τα χέρια σου αφού μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο ή να απαντήσεις μία κλήση μέσω ηχητικής εντολής. Μία πραγματική ασύρματη stereo εμπειρία χωρίς καλώδια, μπερδέματα ή ενοχλήσεις…

Ωστόσο, τα TONE Studio και TONE Free είναι δύο μόνο από τα βασικά προϊόντα στη σειρά ακουστικών Bluetooth της LG στην έκθεση CES 2017 αλλά όχι τα μόνα. Μεταξύ των άλλων νέων μοντέλων περιλαμβάνονται το TONE Infinim (μοντέλο HBS-920), το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Metal Layer Speaker της LG για να παράγει καθαρό, ευκρινή ήχο και το TONE Ultra (μοντέλο HBS-820), που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς του ήχου JBL και διαθέτει δύο μικρόφωνα MEMs για μεγάλη σαφήνεια στις κλήσεις.

Στυλ, ηχητική εμπειρία υψηλής ποιότητας, τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ευκολία. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς; 

 

μοιράσου το!