Νέες τεχνολογίες

Νέο ‘έξυπνο’ ψυγείο και νέα γενιά ηλεκτρικής σκούπας από την LG. Ποιος είπε ότι οι δουλειές του σπιτιού δεν μπορούν να είναι fun;

Μέσα στο τετραήμερο της CES 2017 η LG παρουσίασε προϊόντα που πλησιάζουν τα όρια επιστημονικής φαντασίας. Ρομπότ, τηλεοράσεις και συσκευές ήχου που αλλάζουν όσα ξέραμε. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι οικιακές συσκευές σε μια εποχή που η διασκέδαση στο σπίτι γίνεται trend.

Ξεκινώντας δυναμικά η LG παρουσίασε τη νέα γενιά των premium προϊόντων ηλεκτρικής σκούπας CordZero™ με τα αναβαθμισμένα μοντέλα Cord Zero Handstick και Cord Zero Canister, που αναμένονται να φέρουν επανάσταση στον τομέα της καθαριότητας στο σπίτι.

LG Cord ZeroHandstick: Μέγιστη απορρόφηση και εργονομικός σχεδιασμός

Η νέα Cord Zero Handstick προσφέρει κορυφαίας τάξεως ισχύ χάρη στο Smart Inverter Motor™ που περιστρέφεται 16 φορές ταχύτερα από ό,τι μια μηχανή αεροπλάνου1. Διαθέτει 10-ετή εγγύηση και προσφέρει ανώτερη απόδοση και αντοχή σε τρομερά πρακτικό μέγεθος. Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος εγγυάται την ‘εξαφάνιση’ της σκόνης, σε σχέση με τις συμβατικές σκούπες που απλά την ‘ανακατεύουν’ μέσα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος. Επιπλέον, με τις δύο αποσπώμενες Dual PowerPack™ μπαταρίες ιόντων λιθίου, μπορείτε να καθαρίσετε άφοβα για πολλές ώρες χωρίς διακοπή για επαναφόρτιση.

LG CordZero Canister: Δουλειές στο σπίτι χωρίς κόπο

Το νέο CordZero Canister έρχεται με μια ποικιλία προηγμένων χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ακόμα πιο αναβαθμισμένη εμπειρία καθαρισμού. Εξοπλισμένη με την προηγμένη τεχνολογία RoboSense™ 2.0 της LG, η σκούπα σας ακολουθεί αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να ‘τραβάτε’ τη συσκευή κοντά σας. Μέσω του αισθητήρα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, το σύστημα ανίχνευσης της CordZero Canister αναγνωρίζει έξυπνα τα εμπόδια και τα αποφεύγει. Η συσκευή αυτή όμως, δε σταματά να νοιάζεται για εσάς! Διαθέτει επίσης PowerDriveNozzle καθώς και το Opti-balancedHandle™ για να αυξήσει τον έλεγχο και την ευκολία χρήσης, μειώνοντας την πίεση στον καρπό και τον αγκώνα, κάνοντας τη διαδικασία του καθαρισμού πιο απολαυστική και λιγότερο επίπονη.

Τελειώσατε με το καθάρισμα; Ήρθε η ώρα για ανεφοδιασμό του ψυγείου.

Η LG για ακόμη μια φορά κάνει το θαύμα της και φέρνει τα πάνω-κάτω (με την καλύτερη έννοια που θα μπορούσε ποτέ να έχει αυτή η έκφραση) στην κουζίνα σας, με το LG Smart InstaView ψυγείο με Voice Control, webOS και δυνατότητα προβολής του περιεχομένου από απόσταση.

Η νέα αυτή κατηγορία ψυγείου, Smart InstaView™, ενσωματώνει μια σειρά από πρακτικές δυνατότητες που παρέχονται από την φωνητική υπηρεσία της AMAZON, Alexa, ενώ επίσης τροφοδοτείται από την έξυπνη πλατφόρμα webOSτης LG.

Το μοναδικό αυτό Door-in-Door® ψυγείο διαθέτει οθόνη αφής LCD 29 ιντσών, η οποία, χάρη στη λειτουργία InstaView, μπορεί αμέσως να γίνει διάφανη με μόνο δύο χτυπήματα στην οθόνη επιτρέποντάς σας να δείτε το εσωτερικό του ψυγείου χωρίς να ανοίξετε την πόρτα. Με την πλατφόρμα webOS, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μια σειρά από λειτουργίες μέσω WiFi, δημιουργώντας ένα ευέλικτο και πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης τροφίμων προσβάσιμο ακριβώς μπροστά από την πόρτα ψυγείου.

Η φωνητική Υπηρεσία Alexa της Amazon σας παρέχει πρόσβαση σε ένα ‘έξυπνο’ προσωπικό βοηθό, ο οποίος εκτός από την αναζήτηση συνταγών, μπορεί να αναπαράγει μουσική, να ιεραρχήσει τις προεπιλεγμένες παραγγελίες από την Amazon.com, συμπεριλαμβανομένων των παντοπωλείων, και να πραγματοποιήσει προσθήκες στη λίστα με τα ψώνια καθώς και πολλά άλλα. Με διαθέσιμες πάνω από 6.000 δεξιότητες, η ‘Alexa’ μπορεί επίσης να ελέγξει το ‘έξυπνο’ σπίτι, να αναζητήσει υπηρεσία αυτοκινήτου, να ορίσει το χρονόμετρο της κουζίνας και να ελέγξει τις καιρικές συνθήκες - όλα hands-free, απλά χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Και αυτά είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά του νέου ψυγείου της LG.

 

1Σύγκριση μεταξύ ενός κινητήρα RB211 της Rolls-Royce σε ένα Boeing 747 με περιστροφή 7.000 στροφές ανά λεπτό και του Smart Inverter Motor με 115.000 στροφές

 

μοιράσου το!