Νέες τεχνολογίες

Baby it’s cold outside αλλά τι πειράζει; Η LG φέρνει την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι με το νέο 4K Ultra HD Blu-Ray Player

Αν θέλετε να μεταφέρετε στο σπίτι σας την αίσθηση του κινηματογράφου, πρέπει άμεσα να βρείτε αναπαυτικές πολυθρόνες και ένα καλό μηχάνημα για ποπ κορν! Μη γελάτε! Τα υπόλοιπα τα έχει ρυθμίσει η LG που έχει περάσει την οικιακή ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο.

 

Την εξαιρετικής ποιότητας σειράς οικιακής ψυχαγωγίας, έρχεται να συμπληρώσει το LG UP970 Ultra HD Blu-ray player που υπόσχεται να προσφέρει την πιο συναρπαστική και ζωντανή εμπειρία θέασης που είχατε ποτέ! Αρκεί μόνο να σας πούμε ότι πολύ σύντομα θα υποστηρίζει την απεικόνιση υψηλής δυναμικής Dolby Vision™. Η μεγάλη εμπειρία της Dolby στο να φέρνει τις προηγμένες τεχνολογίες από τον κινηματογράφο στο σπίτι οδήγησε στη δημιουργία ξεχωριστών χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στο Dolby Vision να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία θέασης στους οικιακούς καταναλωτές. 

Ταυτόχρονα, το LG UP970 προσφέρει στους καταναλωτές πρόσβαση σε έξτρα HDR περιεχόμενο, ενισχυμένο από ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο ταινιών και επεισοδίων σε Dolby Vision (εννοείται!). Το Dolby Vision είναι η λύση που προτιμούν οι κορυφαίοι σκηνοθέτες του Hollywood, μεγάλα στούντιο, διανομείς και κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού τηλεοράσεων σε όλο τον κόσμο. Οι υπηρεσίες απευθείας μετάδοσης on demand διαθέτουν δυνατό περιεχόμενο που εμφανίζεται στο Dolby Vision με διαθέσιμους περισσότερους από 80 studio τίτλους σήμερα. Επιπλέον, περισσότερες από 100 ώρες πρωτότυπου περιεχομένου είναι διαθέσιμες στο Dolby Vision από κορυφαίους Over The Top (OTT) παρόχους. Και να σκεφτεί κανείς ότι το LG UP970 διαθέτει επιπρόσθετες τεχνολογίες ποιότητας εικόνας που βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία θέασης των καταναλωτών. Eντάξει, είναι σαφές πως θα δείτε τα πάντα αλλιώς!

Και θα τα ακούσετε και όλα αλλιώς μιας και το LG UP970 είναι επίσης συμβατό με μια ποικιλία από κορυφαίες μορφές ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Dolby True HD, Dolby Atmos και DTS-HD Master Audio, για μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία ήχου και εικόνας. Κι αν ακόμη δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι, να ξέρετε ότι το UP970 διαθέτει δύο θύρες HDMI μέσω των οποίων μπορεί να συνδεθεί με συσκευές Hi-Fi για ενίσχυση του ηχητικού αποτελέσματος!

Για πείτε λοιπόν… Πολυθρόνες και μηχάνημα για ποπ κορν από πού σκέφτεστε να προμηθευτείτε;

 

 

μοιράσου το!