EVENTS

InnoFest Europe 2017: Ό,τι πιο σύγχρονο σε εικόνα και ήχο παρουσιάστηκε στην Κρήτη!

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ από κάθε άκρη της Ευρώπης και επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις νεότερες σειρές προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας για την Ευρωπαϊκή αγορά στη φετινή έκθεση InnoFest Europe που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

 

Οι LG τηλεοράσεις που παρουσιάστηκαν στην έκθεση εντυπωσίασαν με την επαναστατική ποιότητα της εικόνας τους, καθώς και με τις τεχνολογίες Dolby Vision Color και Color Science της Technicolor που ενσωματώνουν, ενώ το ενδιαφέρον τράβηξε και η διευρυμένη γκάμα καινοτόμων προϊόντων ήχου: Η νέα σειρά συσκευών ήχου της LG –από το Dolby Atmos® Sound Bar και τα Party Speakers μέχρι το Levitating ηχείο και τα Dolby Vision UHD Blu-ray Players– σας προσφέρουν εύκολη χρήση, μοντέρνο σχεδιασμό, ευελιξία, και ποιότητα θέτοντας νέα όρια στην εμπειρία ήχου.

 

Premium εικόνα από τις κορυφαίες LG TVs

Οι τηλεοράσεις OLED της LG φημίζονται για την απαράμιλλη ικανότητά τους να αναπαράγουν τις πιο ζωντανές εικόνες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση της αγοράς προσφέροντας άπειρο λόγο αντίθεσης, απόλυτο μαύρο καθώς και διευρυμένη παλέτα τέλειων χρωμάτων.

Οι τηλεοράσεις που ξεχωρίζουν φέτος είναι εκείνες που υποστηρίζουν το πλήρες φάσμα των format HDR όπως η LG SIGNATURE OLED TV W 77 ιντσών η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 45 βραβεία υψηλού κύρους, ανάμεσά τους και το βραβείο 2017 CES Best of Innovation Award. Η νέα σειρά τηλεοράσεων OLED της LG περιλαμβάνει δέκα διαφορετικά μοντέλα (77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 και 65/55B7) τα οποία μεταξύ άλλων αξιοποιούν και τις τεχνολογίες Dolby Vision™ και Dolby Atmos™. Τέλος, ξεχωρίζουν και οι τηλεοράσεις της σειράς W με τον Picture-on-Wall σχεδιασμό τους, οι σειρές B7 και C7 με το μοναδικό blade – slim design και οι σειρές E7 και G7 με τον χαρακτηριστικό Picture-on-Glass σχεδιασμό.

Δεν ξεχνάμε πως όλες οι νέες τηλεοράσεις της LG διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση της webOS Smart TV πλατφόρμας της LG, LG webOS 3.5, ενώ ενσωματώνοντας τεχνολογία αιχμής και την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία color science της Technicolor κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη.

 

Στην InnoFest Europe 2017 παρουσιάστηκε και το νέο line-up τηλεοράσεων SUPER UHD TV της LG για την Ευρωπαϊκή αγορά, το οποίο περιλαμβάνει 14 μοντέλα.  Όλες οι τηλεοράσεις SUPER UHD της LG για το 2017 διαθέτουν την τεχνολογία Nano Cell, την πιο προηγμένη τεχνολογία ενίσχυσης χρωμάτων για LCD panels που υπάρχει διαθέσιμη. Η τεχνολογία Nano Cell σας προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, επιτρέποντας παράλληλα ευρύτερη γωνία θέασης. Τα μοντέλα SUPER UHD TV για το 2017 της LG υποστηρίζουν όλα τα format HDR και προσφέρουν την πιο πρόσφατη έκδοση της webOS Smart TV.

Η Επόμενη Διάσταση στον ήχο: από TV Sound Bars μέχρι… αιωρούμενα ηχεία!

 

Η InnoFest Europe στην Κρήτη δεν είχε μόνο εικόνα αλλά και ήχο. Το νέο SJ9 soundbar της LG, αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας DolbyAtmos®, για να αναδημιουργήσει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία ήχου (φέρτε τον κινηματογράφο στο σπίτι σας), ενώ ο κομψός σχεδιασμός προσθέτει μία νότα υψηλής αισθητικής σε κάθε σπίτι. Προκειμένου να δημιουργήσει τέτοιο ισχυρό, καθαρό ήχο, το SJ9 είναι εξοπλισμένο με πολλαπλά ηχεία - συμπεριλαμβανομένων δύο ισχυρών ηχείων - για να περικλείει τον ακροατή από κάθε γωνία.

 

Η LG παρουσίασε επίσης το κομψό SJ8 sound bar, το οποίο σας προσφέρει ισχυρή απόδοση ήχου σε ένα λεπτό και αποτελεσματικό προφίλ 38 χιλιοστών. Και μοντέρνος σχεδιασμός και εξαιρετικός ήχος δηλαδή! Το αναβαθμισμένο sound bar εντάσσεται άψογα στη νέα σειρά μοντέλων τηλεόρασης της LG για το 2017.

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε και το φουτουριστικό Levitating Portable Speaker της LG: το "μαγικό" ασύρματο ηχείο (μοντέλο PJ9) που αιωρείται στο χώρο πάνω από το συνοδευτικό Levitation Station, προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας. Το PJ9 δημιουργεί το εντυπωσιακό αυτό οπτικό αποτέλεσμα με τη χρήση ισχυρών ηλεκτρομαγνητών που είναι τοποθετημένοι μέσα στο Levitation Station δίνοντας στο ηχείο τη μοναδική αιωρούμενη όψη από οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς τη χρήση καλωδίων. Σχεδιασμένο έχοντας κατά νου εσάς που δημιουργείτε μόνοι σας μουσική και σας αρέσει να διασκεδάζετε, το σύστημα ήχου LOUDR CJ98 είναι σε θέση να παράγει δυναμικό ήχο 3,500W, δημιουργώντας αμέσως ατμόσφαιρα πάρτυ.

 

Τέλος, το νέο 4K UHD Blu-ray Player της LG με δυνατότητα DolbyVision (μοντέλο UP970) κατασκευάστηκε για να προσφέρει την πιο συναρπαστική και ζωντανή εμπειρία θέασης από ποτέ. Αξιοποιώντας την τεχνολογία DolbyVision™ high-dynamic-range (HDR) imaging[1] που τροφοδοτεί τους πιο προηγμένους κινηματογράφους της Dolby σε όλο τον κόσμο, το Dolby Vision μετατρέπει την εμπειρία της τηλεόρασης στο σπίτι, παρέχοντας μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση, καθώς και περισσότερα πλούσια χρώματα. Με συνδέσεις Ethernet και Wi-Fi, μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε το αγαπημένο σας online περιεχόμενο μέσω Netflix και YouTube, ενώ η θύρα USB σας επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής.

 

[1] μέσω update του firmware που αναμένεται μέσα στο 2017

 

μοιράσου το!