Νέες τεχνολογίες

Μάρτιος με προσφορές: Με την αγορά μιας LG ΟLED 4K TV, ΔΩΡΟ το LG Sound Bar SH7

Μάρτης, γδάρτης και… υπέροχη οπτικοακουστική εμπειρία με τα δώρα της LG! Εμπειρία θέασης και Ήχου που σε καθηλώνει. Αυτό είναι το motto μας για το νέο μήνα και το τιμούμε δεόντως υποδεχόμενοι την άνοιξη με μια super LG προσφορά!

Θέλοντας να σας επιβραβεύσουμε για την εμπιστοσύνη στην LG, για ολόκληρο το Μάρτιο με την αγορά μίας τηλεόρασης LG OLEDσας κάνουμε ΔΩΡΟ το LG Sound Bar SH7 –και, συνεπώς, μια ολοκληρωμένη, απολαυστική, καθηλωτική εμπειρία θέασης και ήχου στο σαλόνι του σπιτιού σας.

Συγκεκριμένα, από την 1η μέχρι τις 31 Μαρτίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), αγοράζοντας μία τηλεόραση LG OLED–της σειράς E6, C6 και B6– σας προσφέρουμε δωρεάν την ασύρματη ηχομπάρα SH7 της LG, η οποία προσφέρει κρυστάλλινο, καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας, απόλυτη συμβατότητα Bluetooth και απρόσκοπτη αναπαραγωγή της μουσικής που μπορεί να σας ακολουθεί σε κάθε δωμάτιο. Διαθέτοντας προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ευκρίνειας, το LG Sound Bar SH7 είναι συμβατό με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. smartphones, tablets, laptop ή PC).

Η απίθανη αυτή ηχομπάρα θα γίνει δική σας αν αποφασίσετε να εμπιστευθείτε τα μάτια σας στη διακριτική πολυτέλεια των τηλεοράσεων OLED 4K της LG, οι οποίες αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης με αποκλειστικό σκοπό να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Οι εκπληκτικές τηλεοράσεις αυτές διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision, που εξασφαλίζουν πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα, ενώ τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν, προσφέρουν με μοναδικό τρόπο το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύουν στην οθόνη δισεκατομμύρια τέλεια χρώματα.

Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ULTRA HD Premium TV.

Τέλος, οι LG OLEDείναι εξοπλισμένες με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις εντυπωσιακές λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote.

Καλό μήνα, λοιπόν, the LG way!

 

μοιράσου το!