Διάφορα άλλα

Το Netflix προτείνει: Για εμπειρία θέασης… out of this world, η επιλογή είναι LG TVs

To Netflix –παγκοσμίως μία από τις κορυφαίες εταιρείες ψυχαγωγίας παροχής περιεχομένου μέσω του διαδικτύου– συνιστά για τρίτη συνεχή χρονιά τα πιο πρόσφατα μοντέλα τηλεοράσεων της LG, για άριστη απόδοση του περιεχομένου του και μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία θέασης.

Συγκεκριμένα, οι τηλεοράσεις της LG πέρασαν από την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης βασισμένη σε παράγοντες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για όλους εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένας τέτοιος παράγοντας είναι, για παράδειγμα, η ευκολία πρόσβασης και η ταχεία απόδοση, που στις τηλεοράσεις της LG επιτυγχάνεται χάρη στην αναγνωρισμένη έξυπνη LG webOS 3.5 TV πλατφόρμα. Μάλιστα, για πρώτη φορά, τα μοντέλα UHD της LG του 2017 περιλαμβάνουν ένα ειδικό κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση και ταυτόχρονα το Netflix με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 

Και φυσικά τα προτερήματα των προτεινόμενων τηλεοράσεων από το Νetflix για το 2017 δεν τελειώνουν εδώ:

·         Οι LG τηλεοράσεις του 2017 είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία 4KHDR επιτρέποντας το 4Kκαι HDR streaming των τίτλων του Netflix με εξαιρετική ποιότητα, μεγαλύτερη ακρίβεια και υψηλότερο εύρος χρωμάτων. Οι τίτλοι συμπεριλαμβάνουν ολόκληρη τη σειρά Marvel του Netflix, όπως το ‘Iron Fist’ της Marvel που κυκλοφόρησε πρόσφατα καθώς και άλλες δημοφιλείς σειρές όπως το ‘The ΟΑ’ και το ‘Chef’s Table’, οι οποίες μπορούν τώρα να προβληθούν με απίστευτη ευκρίνεια.

·         Η LG έχει εξασφαλίσει ότι ολόκληρη η premium σειρά τηλεοράσεων του 2017 υποστηρίζει το πλήρες εύρος μορφών HDR με Active HDR που καθιστά εφικτή την προβολή των φωτεινών σκηνών καθώς και λεπτομέρειες σκιάς κατά την προβολή περιεχομένου HDR, συμπεριλαμβανομένων του Dolby Vision, HDR10 και HLG.

·         Τέλος, τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της LG διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Netflix που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία ‘service’ απευθείας από την αρχική οθόνη.

 

Συνεπώς, τώρα γνωρίζετε πως για  άριστη πρόσβαση και απόδοση του Netflix στη Smart TV σας, η κορυφαία επιλογή σας είναι μία: LG!

μοιράσου το!