Νέες τεχνολογίες

LG Sound Bar SH7 για μια ολοκληρωμένη, απολαυστική, ηχητική εμπειρία στο σαλόνι σας

Η νέα ηχομπάρα της LG SH7 δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να σας προσφέρει μια μοναδική ηχητική εμπειρία στο σπίτι σας –μια εμπειρία, που σε συνδυασμό με την LG TV σας, θα εκτοξεύσει το επίπεδο της οικιακής ψυχαγωγίας σε πρωτόγνωρα ύψη οπτικοακουστικής απόλαυσης!

Κατασκευασμένο ώστε να προσφέρει σε κάθε τομέα (τεχνολογικό, σχεδιαστικό, συνδεσιμότητας και λειτουργικό) το καλύτερο αποτέλεσμα, το νέο LG Sound Bar SH7 διαθέτει χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε: «Πώς ζούσαμε τόσο καιρό χωρίς το SH7;»

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

  • Η λειτουργία ASC (Adaptive Sound Control) αναλύει διαρκώς και σε πραγματικό χρόνο τη στάθμη της φωνής. Έτσι, για παράδειγμα, όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η συνομιλία (π.χ. όταν παρακολουθείτε ειδήσεις ή αφήγηση χωρίς μουσική).

  • Η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία. 

  • Με τη λειτουργία Google Cast μπορείτε να κάνετε μετάδοση εκατομμυρίων τραγουδιών και σταθμών από το τηλέφωνό σας στη βάση sound bar μέσα από εφαρμογές που υποστηρίζουν λειτουργία μετάδοσης.

  • Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο επιπλέον ηχεία LG, ώστε να απολαύσετε surround ήχο, σα να είστε στον κινηματογράφο.

  • Το SH7 μπορεί να καταλάβει πότε εισέρχεστε στο δωμάτιο, να ανιχνεύσει τις κινητές συσκευές σας και να σας επιτρέψει να στείλετε ήχο απευθείας στο σύστημά σας με ευκολία, ενώ ακόμη κι όταν βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, αφυπνίζεται και ξεκινάει την αναπαραγωγή από τη στιγμή που θα αρχίσετε  να στέλνετε μουσική μέσω Bluetooth.

  • Μπορείτε να στείλετε ήχο από τη βάση σε διάφορα (προαιρετικά) ηχεία σε όλο το σπίτι, ενώ η LG TV σας συνδέεται με το ηχοσύστημα ασύρματα. 

  • Η βάση LG Sound bar μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές σας συσκευές χωρίς περιορισμούς (μέσω Wi-Fi & Bluetooth), ενώ σας παρέχει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης και HDMI. 

 

μοιράσου το!