Νέες τεχνολογίες

15 εκατομμύρια καταναλωτές εμπιστεύτηκαν τα ψυγεία της LG με τεχνολογία Inverter Γραμμικού Συμπιεστή

Όταν ακούς ότι δεκαπέντε (15!) εκατομμύρια σπίτια ανά τον κόσμο έχουν προτιμήσει ένα από τα ψυγεία με την αποκλειστική τεχνολογία του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχει κάνει (πολύ) σωστά η LG!

Ναι, η πιο επιτυχημένη τεχνολογία οικιακών συσκευών που προσφέρει εξαιρετική απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερο θόρυβο, βοήθησε την LG να καταρρίψει ένα απίστευτο ρεκόρ: η εταιρεία είδε τις πωλήσεις των ψυγείων της να αυξάνονται κατά 8% πέρυσι σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και αναμένει να πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια περισσότερα ψυγεία το 2017, με κατά μέσο όρο επτά ψυγεία να πωλούνται κάθε λεπτό.

Γιατί, άραγε, όλος αυτός ο ενθουσιασμός με τον γραμμικό συμπιεστή της LG;

Επειδή αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος κάθε premium ψυγείου της εταιρείας και θεωρείται η βασική τεχνολογία πίσω από την επιτυχία των συσκευών της. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς περιστροφικούς συμπιεστές που χρησιμοποιούν κυκλική κίνηση, ο γραμμικός συμπιεστής της LG μετατρέπει πολύ πιο αποτελεσματικά τη γραμμική κίνηση σε ισχύ ψύξης. Η διαδικασία αυτή μειώνει την κατανάλωση ενέργειας (και το επίπεδο θορύβου) σε σύγκριση με τα ψυγεία που διαθέτουν συμβατικούς κινητήρες προσφέροντας στους καταναλωτές #MeresGematesEnergeia!

Η πέμπτη γενιά Γραμμικού Συμπιεστή της LG, που παρουσιάστηκε το 2014, προσφέρει 55% καλύτερη ενεργειακή απόδοση και 15% λιγότερο θόρυβο σε σύγκριση με την πρώτη γενιά συμπιεστών.

Η LG κατέχει 981 πατέντες στη Νότια Κορέα για την τεχνολογία του γραμμικού συμπιεστή, καθώς και 232 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και 52 σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η εταιρεία επέκτεινε τη περσινή βραβευμένη σειρά με το νέο Centum System™ ψυγείο που δημιουργήθηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Το Centum System Inverter Γραμμικού Συμπιεστή υποστηρίζεται από εγγύηση 20 ετών, για πρώτη φορά στη βιομηχανία, κερδίζοντας την αναγνώριση από τον VDE (VerbandDeutscher Elektrotechniker), ενός από τους αξιοσέβαστους οργανισμούς της Ευρώπης για τα πρότυπα και την ασφάλεια.

Σίγουρα, όμως, το βασικότερο είναι ότι η LG και τα ψυγεία της έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλής τεχνολογίας λειτουργίες και #MeresGematesEnergeia.

15 εκατομμύρια, λοιπόν, είναι μόνο η αρχή. Μπράβο LG! 

μοιράσου το!