Διάφορα άλλα

Το παιχνίδι γίνεται «πραγματικότητα» με τη νέα gaming οθόνη 24 ιντσών GM79G series

Αν είσαι λάτρης του gaming, μπορείς να χαρείς ελεύθερα. Η οθόνη που θα σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία gaming, με αξεπέραστη ποιότητα γραφικών, εξαιρετική ακρίβεια και απίστευτο ρεαλισμό, μόλις έφτασε στην Ελλάδα.  

Με εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, τo νέο μοντέλο της LG των 24 ιντσών με αναλογία 16:9 και ανάλυση 1920 x 1080 Full HD έρχεται για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς gamers.

To καινούριο monitor της LG, διαθέτοντας την ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction, επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (after images) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν ταχείς εναλλαγές και γρήγορο ρυθμό. Χρησιμοποιώντας επίσης την τεχνολογία AMD FreeSync™, προσφέρει εμπειρίες high – end gaming στους χρήστες αφού εξαλείφει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.

Διαθέτοντας τη λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer), η οποία βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές, καθώς και το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag) ώστε οι gamers να μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση, το νέο monitor της LG είναι η ιδανική επιλογή για όλους εσάς που έχετε υψηλές απαιτήσεις από τον gaming εξοπλισμό σας!

Τέλος, η νέα οθόνη είναι ενεργειακά αποδοτική, πιστοποιημένη από τον οργανισμό ENERGY STAR® (τα προϊόντα που είναι πιστοποιημένα κατά ENERGY STAR® καταναλώνουν κατά μέσο όρο 25% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα).

μοιράσου το!