Τα Νέα Μας

Η LG στο πλευρό του CREAID για την έκθεση ‘Designer Jewelry’

Εκεί που η τέχνη συναντά την τεχνολογία, βρίσκεται η LG με τη συμμετοχή της στη δημιουργική πρωτοβουλία. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός “CREAID” μας έχει συνηθίσει σε δημιουργικά events που στοχεύουν στην παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η φετινή έκθεση Designer Jewelry, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου στο One Athens.

Ο “CREAID”, ιδρύθηκε από τη γνωστή επιχειρηματία και εικαστικό κα. Μαρίνα Βερνίκου, έχοντας ως θεμελιώδη αρχή τη «Δημιουργία Αρωγής» (Create to Aid), με σκοπό το συνδυασμό δημιουργικότητας μέσα από έργα τέχνης και της βοήθειας σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Έτσι, λοιπόν, φέτος, ο CREAID κάλεσε καταξιωμένους Έλληνες, διεθνείς σχεδιαστές και ανθρώπους στο χώρο του κοσμήματος, για να δημιουργήσουν ένα, μοναδικά για το σκοπό, σχεδιασμένο fine jewelry (κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι, τιάρα, κ.ά.). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι τόσο του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού χώρου, αλλά και καταξιωμένοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες.

Oι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα κοσμήματα καθώς και τις εντυπωσιακές LG τηλεοράσεις, την LGOLED 77 ιντσών και την E6 OLED TV 65 ιντσών.

Τα βλέμματα έκλεψε η LGOLED 77 ιντσών με την εκπληκτική απεικόνιση των κοσμημάτων και τα ζωντανά χρώματά της. Και στις δύο τηλεοράσεις γινόταν η προβολή σε φωτογραφίες όλων των κοσμημάτων - έργων τέχνης των καλλιτεχνών της εκδήλωσης.

Η LG 4Κ OLED 77 ιντσών είναι ιδανική για την προβολή πεντακάθαρων εικόνων υψηλής 4Κ ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο. Η βραβευμένη, με ‘2016 CES Best of Innovations’, κυρτή LG 4Κ OLED 77 ιντσών αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλεια απόδοση του μαύρου και εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, απολαμβάνετε την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.

 

Από την άλλη πλευρά, η LG OLED E6 65 ιντσών διαθέτει τον μηχανισμό LG OLED HDR ο οποίος υποστηρίζει Dolby Vision, προβάλλοντας έτσι πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες με μεγαλύτερη αντίθεση και εντυπωσιακά βελτιωμένα χρώματα. Με περισσότερες από 20 στάσεις φωτεινότητας, το νέο μοντέλο της εταιρείας προσφέρει απόδοση εικόνας με την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο σε σκοτεινό όσο και σε φωτεινό περιεχόμενο, ενώ το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου (που φέρει την υπογραφή της harman/kardon® ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία θέασης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική δημοπρασία της φετινής έκθεσης Designer Jewerly” ξεκίνησε την 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα, ενώ τα συνολικά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

μοιράσου το!