Νέες τεχνολογίες

Ήρθαν οι νέες 4Κ OLED TV C7: Θα σε καθηλώσουν!

Συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου με τον πιο-λεπτό-δε-γίνεται σχεδιασμό τους, τα ολοκαίνουρια μοντέλα τηλεοράσεων OLED65C7 και OLED55C7 της σειράς LG 4Κ OLED TV C7 έφτασαν στην Ελλάδα με «άγριες» διαθέσεις: Να σου προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης –χωρίς όρια, χωρίς συμβιβασμούς! Είστε έτοιμοι; 

Ας δούμε τις καινοτομίες που φέρνουν τα νέα μοντέλα των 55 και 65 ιντσών, με μια ματιά:

  • Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός των τηλεοράσεων οφείλεται στην απουσία του οπίσθιου φωτισμού με το πάχος της οθόνης να μειώνεται δραματικά μέσα από καινοτόμες πρακτικές. Φινετσάτες και κομψές, οι νέες LG τηλεοράσεις εναρμονίζονται με κάθε είδος διακόσμησης.
  • Η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel αποδίδει απόλυτο μαύρο χωρίς ίχνος διαρροής φωτός, παρέχοντας λόγο αντίθεσης χωρίς όρια. 

 

  • Χάρη στο πάνελ των 10-bit καθίσταται δυνατή η απόδοση δισεκατομμυρίων ζωηρών χρωμάτων, προσφέροντάς σου την εμπειρία του ‘τέλειου’ χρώματος και του ‘απόλυτου’ μαύρου.
  • Μέσω της τεχνολογίας του Dolby Atmos®, ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και παρέχει μια εμπειρία ήχου 360 μοιρών, ακολουθώντας την κίνηση του περιεχομένου που παρακολουθείς. Έτσι, σε βάζει στο επίκεντρο της ιστορίας που παρακολουθείς με τόσο ρεαλισμό που σου κόβει την ανάσα.
  • Η τεχνολογία Active HDR της LG, προσφέρει άριστη και ανώτερη ποιότητα εικόνας για μία ακόμα πιο ζωντανή εμπειρία θέασης.

 

  • Τέλος, τα μοντέλα της σειράς LG 4Κ OLED TV C7 είναι εξοπλισμένα με τη νέα έκδοση webOS 3.5 της LG για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.

 

Αν, λοιπόν, θέλεις να φέρεις τον κινηματογράφο στο σπίτι σου, η επιλογή είναι μονόδρομος: LG 4Κ OLED TV C7 και φύγαμε! 

 

μοιράσου το!