Νέες τεχνολογίες

Νέο LG ARTCOOL: Το πιο δροσιστικό έργο τέχνης στο σπίτι σας!

Όταν η τελευταία λέξη της τεχνολογίας συναντά την κομψότητα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και οι ισχυρές επιδόσεις στην ψύξη (αλλά και στη θέρμανση), τη βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα, τότε το εκπληκτικό αποτέλεσμα έχει την υπογραφή της LG και έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στον οικιακό κλιματισμό!

Ο λόγος για το νέο και βελτιωμένο κλιματιστικό ARTCOOL της LG, το οποίο διαθέτοντας μια σειρά από «έξυπνα» χαρακτηριστικά και πανέμορφο σχεδιασμό έρχεται για να κατακτήσει τον τίτλο του πιο δροσιστικού έργου τέχνης στο σπίτι σας.

Γιατί έργο τέχνης; Επειδή ο κομψός σχεδιασμός του νέου ARTCOOL αποπνέει φινέτσα και πολυτέλεια. Ο εντυπωσιακός μαύρος καθρέφτης και το αντίστοιχο πλαίσιο που κυριαρχούν στη μπροστινή πλευρά του κλιματιστικού προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στον ήδη καλαίσθητο σχεδιασμό του, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε χώρο με ύφος υψηλής αισθητικής.

Και, φυσικά, η εξαίσια εξωτερική εμφάνιση δεν μπορεί παρά να συνάδει με τον υπερσύγχρονο… εσωτερικό κόσμο του ARTCOOL (διαφορετικά δε θα μιλούσαμε για LG)!

Έτσι:

  • Ο συμπιεστής DUAL Inverter που ενσωματώνει το νέο κλιματιστικό καταναλώνει 70% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, ενώ παρέχει ταυτόχρονα 40% ταχύτερη ψύξη σε σχέση τα συνήθη οικιακά κλιματιστικά[1].
  • Η προηγμένη τεχνολογία της LG επιτρέπει στο ΑRTCOOL να λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης χωρίς να σας ενοχλεί ο ήχος του κλιματιστικού.
  • Ο ανθεκτικός και αξιόπιστος συμπιεστής συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση.
  • Το ARTCOOL είναι επίσης εξοπλισμένο με την λειτουργία Active Energy Control, η οποία ρυθμίζει τη μέγιστη συχνότητα του κινητήρα του συμπιεστή και ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τα κατάλληλα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας και ψύξης.
  • Το ARTCOOL ενσωματώνει ένα χαρακτηριστικό ιονιστή, το οποίο απελευθερώνει έως τρία εκατομμύρια ιόντα που δεσμεύουν τα επιβλαβή σωματίδια και τα αποστειρώνουν αποτελεσματικά εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα και τις οσμές που υπάρχουν στο χώρο. Η ισχυρή ροή αέρα που παράγει, με τη βοήθεια της λειτουργίας 4-Way Swing κατανέμεται ομοιόμορφα στο χώρο. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό βοηθάει στη δημιουργία σταθερής θερμοκρασίας σε όλο το χώρο με τον αέρα να φτάνει σε κάθε γωνία του δωματίου.
  • Ενσωματώνοντας προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα το κλιματιστικό ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός σπιτιού, μέσω της εφαρμογής LGs Smart ThinQ®. Το έξυπνο αυτό app προσφέρει στα μέλη του νοικοκυριού σας διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις που προτιμάτε.
  • Τέλος, το ARTCOOL διαθέτει τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων.

 

Λοιπόν, τι λέτε; Είστε έτοιμοι να βάλετε το πιο δροσιστικό έργο τέχνης που είχατε ποτέ, στο σπίτι σας; 

 

[1]Βάσει των μεθόδων εσωτερικών δοκιμών της LGElectronics, τα μοντέλα κλιματισμού (σειρά US-W242K) με DualInverterCompressors ελέγχθηκαν συγκριτικά με το μοντέλο κλιματισμού TS-H2465DA0 με συμπιεστή σταθερής ταχύτητας.

μοιράσου το!