Νέες τεχνολογίες

Αγόρασε τώρα μια LG 4K TV και δώρο το Netflix για 3 μήνες

Στην LG αγαπάμε τον κινηματογράφο και την καλή τηλεόραση και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Να, όπως τώρα με τη νέα προσφορά μας –στην οποία δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί ένας γνήσιος κινηματογραφόφιλος: Από τη Δευτέρα 17 Απριλίου και για τρεις ολόκληρους μήνες (16 Ιουλίου), με την αγορά κάθε τηλεόρασης LG 4K σας κάνουμε δώρο μια τριμηνιαία συνδρομή στον υπέροχο κόσμο του Netflix!

Το Netflix (όπως όλοι γνωρίζετε!) είναι ο κορυφαίος πάροχος περιεχομένου μέσω ίντερνετ στον κόσμο, διαθέτοντας στους συνδρομητές του χιλιάδες ταινίες, σειρές και εκπομπές –παλιές και νέες. Και, βέβαια, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το περιεχόμενο του Netflix; Φυσικά στην εκπληκτική ποιότητα 4Κ HDR που σας προσφέρουν οι 4k TVs της LG!

Γι’ αυτό, λοιπόν, με την αγορά μίας τηλεόρασης από τις εντυπωσιακές σειρές Signature OLED (μοντέλα W7 & G7), LG OLED 4K (μοντέλα E7, C7 & B7), LG Super UHD 4K (μοντέλα SJ95, SJ85, SJ81 & SJ80) και LG UHD 4K (μοντέλο UJ75), η τρίμηνη συνδρομή στο Netflix είναι δώρο από μας.

Και βέβαια, με το που αποκτήσετε την LG TV της επιλογής σας, η παρακολούθηση του Netflix γίνεται εύκολα και γρήγορα, σε 4 απλά βήματα, με το easy setup!

 

1.Επιλέξτε το Netflix promotion από το wedge banner

2. Επιλέξτε την κατηγορία My Content και αναζητήστε το Netflix promotion

3. Πλοηγηθείτε στο LG Content Store για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του Netflix.

4. Πραγματοποιήστε εγγραφή ή συνδεθείτε στη σελίδα Netflix promo για να λάβετε δώρο τη συνδρομή για 3 μήνες

Αυτό ήταν! Σημειώστε μόνο πως η ενεργοποίηση του Netflix θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 16 Αυγούστου 2017 και… καλή 4Κ απόλαυση! 

*Όροι και προϋποθέσεις 

**Απαιτείται η συνδρομή Netflix streaming. Η 4K διαθεσιμότητα υπόκειται στο πλάνο της συνδρομή σας στην υπηρεσία Netflix, των υπηρεσιών διαδικτύου, τις δυνατότητες της συσκευής και τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου.

 

 

μοιράσου το!