Νέες τεχνολογίες

Νέες LG 4Κ OLED τηλεοράσεις – Σειρά E7: Πύλη στην απόλαυση!

Η LG πάντοτε ανοίγει νέους δρόμους στην οπτικοακουστική εμπειρία που σας προσφέρει και τώρα, με τη σειρά LG 4Κ OLED TV E7, σας ανοίγει μια νέα πύλη στην απόλαυση! Οι νέες τηλεοράσεις OLED 4K TV 65 και 55 ιντσών (μοντέλα OLED65E7V και OLED55E7N αντίστοιχα) συνδυάζουν απόλυτα την υψηλής αισθητικής σχεδίαση, την άψογη εικόνα και τον πλούσιο ήχο.

Η απαράμιλλη εμπειρία Home Cinema που έρχεται να σας προσφέρει η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG συνοδεύεται από μια σειρά χαρακτηριστικών και καινοτομιών που κλέβουν τις εντυπώσεις –και όχι άδικα.

Έτσι, η σειρά LG 4Κ OLED TV E7:

  • Με τη μοναδικά λεπτή οθόνη και τον Picture-On-Glass σχεδιασμό, προσδίδει μία πρωτοφανή κομψότητα στον χώρο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης. 

  • Η ενσωματωμένη υψηλής ποιότητας μπάρα ήχου στη βάση της τηλεόρασης προσφέρει πλούσιο, ποιοτικό ήχο, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμός.
  • Χάρη στο πάνελ των 10-bit καθίσταται δυνατή η απόδοση δισεκατομμυρίων ζωηρών χρωμάτων, προσφέροντάς σας την εμπειρία του ‘τέλειου’ χρώματος και του ‘απόλυτου’ μαύρου – μια ποιότητα εικόνας ανώτερη, που ξεπερνά εκείνη των συμβατικών τηλεοράσεων ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
  • Η νέα OLED TV όχι μόνο υποστηρίζει κορυφαίο περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, που έχουν υιοθετήσει οι παγκοσμίου φήμης κινηματογραφιστές σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι συμβατή και με άλλες μορφές HDR όπως τα HDR10 και HLG.
  • Η τεχνολογία Dolby Atmos® προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία καθώς ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και παρέχει ήχο 360 μοιρών, ακολουθώντας την κίνηση του περιεχομένου που παρακολουθείτε.
  • Τέλος, το μοντέλο OLED65E7V έρχεται εξοπλισμένο με τη νέα έκδοση webOS 3.5 της LG, μία πλατφόρμα που είναι απλή στη χρήση της για να έχετε ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο. 
μοιράσου το!