Νέες τεχνολογίες

Η ‘5η Εποχή’ στην επαγγελματική ψύξη-θέρμανση είναι LG και είναι εδώ!

Την Τρίτη 25 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που είχε τα πάντα: λαμπερούς οικοδεσπότες, διάσημους καλεσμένους, δημοσιογράφους, επαγγελματίες και εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής. Στο επίκεντρο ήταν η LG και το νέο σύστημα επαγγελματικής ψύξης-θέρμανσης Variable Refrigerant Flow (VRF) MULTI V 5.

Ναι, η LG έφερε την ‘5η Εποχή’ στην ελληνική αγορά λαμβάνοντας μάλιστα διθυραμβικές κριτικές από το κοινό που παρακολούθησε την παρουσίαση! Επιπλέον, η αγαπημένη σας εταιρεία αποτύπωσε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τα στοιχεία των τεσσάρων (γνωστών σε όλους μας) εποχών καθώς και την ένταξη της ‘5ης Εποχής’ που ‘ανατέλλει’ με την έλευση της καινούριας LG λύσης ψύξης – θέρμανσης, δημιουργώντας μοναδικό κλίμα στο χώρο! Συγκεκριμένα, η εκδήλωση ξεκίνησε με τη γνωστή μετεωρολόγο, κα Χριστίνα Σούζη να ενημερώνει τους καλεσμένους ότι έρχεται η 5η εποχή από την LG μέσω ενός έκτακτου δελτίου για τον καιρό.

Με οικοδεσπότες την Άννα Πρέλεβιτς και το Διονύση Ατζαράκη, η LG υποδέχθηκε τους καλεσμένους της σε μια παρουσίαση η οποία συνοδεύτηκε από διασκεδαστικά happenings και εκπλήξεις. 

Η λαμπερή εμφάνιση της Άννας Πρέλεβιτς συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα των καλεσμένων, ενώ η ίδια έδειξε να το διασκεδάζει μέσω του interaction που είχε μαζί τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Στο ρόλο της παρουσίασης τη συνόδευσε με μεγάλη επιτυχία ο ταλαντούχος ηθοποιός Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος με το χαρακτηριστικό του χιούμορ χάρισε άφθονες ευχάριστες στιγμές στους καλεσμένους. 

To ολοκαίνουργιο VRF MULTI V 5 αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης σειράς συστημάτων ψύξης – θέρμανσης MULTI V, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία αφού προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποιώντας την άνεση του χρήστη. Η νέα λύση της LG είναι εξοπλισμένη με τον απόλυτο συμπιεστή Inverter ενώ διαθέτει την ικανότητα υποστήριξης μεγάλου αριθμού εξωτερικών μονάδων αποτελώντας μια ισχυρή λύση για τον έλεγχο του κλίματος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου πρωτοποριακού αυτού συστήματος, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες ομιλίες αναφορικά με τις εξελίξεις στον κλάδο της ενέργειας και τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη σημερινή εποχή. 

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο κ. Chris Kweon, Business of Air Solution Director της LG Electronics Europe B2B, ο κ. Ξενοφών Πετρόπουλος, Group Communications Director του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η κα. Carolina Carmo, R&D Εngineer του οργανισμού Eurovent, ο κ. Γ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG, ο κ. Χ. Γκέκας, υπεύθυνος της Ακαδημίας Κλιματισμού της LG και άλλοι πολλοί.

 

 

μοιράσου το!