Τα Νέα Μας

Ήρθε το νέο LG SJ8 sound bar και ‘τα σπάει’!

Όχι, το φράγμα του ήχου δεν το σπάει (ευτυχώς δηλαδή), αλλά σε όλα τα υπόλοιπα έρχεται για να κάνει μεγάλη ζημιά! Αναφερόμαστε, φυσικά, στο νέο sound bar SJ8 (4.1 Ch) της LG που μόλις έφτασε στην Ελλάδα και φέρνει τα πάνω κάτω στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας αφού ενσωματώνει την πιο σύγχρονη και top of the art τεχνολογία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο.

 

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά γιατί το υπέρκομψο SJ8 της LG «τα σπάει»:

   

 • Ενσωματώνει το νέο ασύρματο subwoofer με συνολική ισχύ 300 watt, το SJ8 μετατρέπει το σαλόνι σας σε υπερσύγχρονη κινηματογραφική αίθουσα.
 • Χάρη στην σχεδίαση και στην απλότητά του, το SJ8 sound bar όχι μόνο υπερτερεί αισθητικά του ανταγωνισμού, αλλά συνδυάζεται τέλεια με τις τηλεοράσεις LG, ενώ διαθέτει πάχος μόνο 38 χιλιοστά!
 • Τα «up firing» ηχεία του νέου sound bar παρέχουν μια αίσθηση ρεαλισμού και ύψους που κόβουν την ανάσα και δημιουργούν μία πιο συναρπαστική και συναισθηματική εμπειρία.

 

 • Διαθέτει σύστημα ήχου surround Dolby Atmos® και έτσι σας μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης αυτού που παρακολουθείτε.
 • Αποδίδει ήχο προς κάθε κατεύθυνση, πάνω και κάτω, αριστερά και δεξιά, παρέχοντας ουσιαστικά μια εμπειρία ήχου 360 μοιρών.
 • Υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων μορφής WAV, FLAC και ALAC, καθώς και αρχείων που φθάνουν τα 24-bit και 96 kHz. Οι συγκεκριμένοι τύποι αρχείων παρέχουν υψηλότερη πιστότητα, με ποιότητα ήχου καλύτερη από εκείνη των CD!
 • Διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC) η οποία είναι η μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία της LG και παρέχει τον κατάλληλο ήχο για κάθε περιεχόμενο. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τα χαρακτηριστικά της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει συνομιλία, ρυθμίζεται αυτόματα για να είναι πεντακάθαρη η απόδοση των διαλόγων, ενώ αν ανιχνεύσει δράση, αυξάνει την ένταση του subwoofer για ακόμα πιο δραματική αναπαραγωγή ήχου.
 • Η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία και προσφέροντας έτσι τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.
 • Καθώς υποστηρίζει 4K Pass-Through, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ταινίες φτάνουν σε σας ακριβώς όπως προορίζονται από τους σκηνοθέτες, χωρίς απώλειες κατά τη μετάδοση του ήχου.
 • Μπορεί να αναπαράγει οποιαδήποτε μουσική και να εκτελεί υπηρεσίες από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς. Το Wi-Fi επιτρέπει κορυφαία ποιότητα ήχου, ενώ επιτυγχάνεται η απόλυτη συμβατότητα χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.
 • Με το ενσωματωμένο λογισμικό ήχου Chromecast, γίνεται εφικτή η μετάδοση εκατομμυρίων τραγουδιών, podcast και ραδιοφωνικών σταθμών από το τηλέφωνο απευθείας στο sound bar, ενώ με το κινητό τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο για αναζήτηση, αναπαραγωγή και παύση της μουσικής, καθώς και για ρύθμιση της έντασης του ήχου.
 • Τέλος, με τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής μουσικής  ενεργοποιημένη (Auto Music Play), η αναπαραγωγή ήχου ξεκινά από τη στιγμή που θα μπείτε στο δωμάτιο, αφού το sound bar μπορεί να αναλάβει αυτόματα την αναπαραγωγή ήχου από αυτή. 
μοιράσου το!