Νέες τεχνολογίες

Απολαυστικό gaming; Η νέα σειρά monitor MP59G της LG είναι εδώ!

Κατασκευασμένα για να σου δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων, για να σου παρέχουν μια απολαυστική εμπειρία υψηλής ευκρίνειας και με χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να αναφωνείς «ουάου!» με κάθε κίνηση του controller, με κάθε πάτημα κουμπιού… Πρόκειται για τα νέα gaming monitors της LG MP59G που μόλις έφτασαν στην Ελλάδα και έχουν έναν και μοναδικό σκοπό: να σας προσφέρουν την πιο συναρπαστική-δε-γίνεται εμπειρία ηλεκτρονικών παιχνιδιών και να εστιάσετε –γιατί όχι;– αποκλειστικά στη νίκη!

Τα νέα super monitors της LG είναι διαθέσιμα σε 24 και 27 ίντσες ενώ διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα απογειώσουν την gaming εμπειρία σας:

  • Με οθόνη αναλογίας 16:9 και πάνελ ανάλυσης Full HD (1920 x 1080) τα νέα monitor εξασφαλίζουν την άψογη αποτύπωση ακόμα και της πιο μικρής λεπτομέρειας.
  • Η λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) που ενσωματώνουν βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές.
  • Η λειτουργία Dynamic Action Sync μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καθυστερήσεις.
  • Τα νέα monitors διαθέτουν την ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction (1 ms) που επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν ταχείς εναλλαγές και γρήγορο ρυθμό.
  • Τα χρώματα αποδίδονται με εξαιρετική ακρίβεια και απίστευτο ρεαλισμό ενώ κάνοντας χρήση της τεχνολογίας AMD FreeSync™, προσφέρουν εμπειρίες high – end gaming, αφού εξαλείφουν τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.
  • Η επιλογή Game Mode σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού που παίζετε (όπως FPS, RTS και Custom Game).

Τέλος, ο πρωτοποριακός τους σχεδιασμός μετατρέπει τα monitor της σειράς MP59G στην ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε gaming set up δίνοντάς σας τη δυνατότητα να «βυθιστείτε» στον κόσμο των παιχνιδιών.

 

μοιράσου το!