Τα Νέα Μας

Ιδανικός ήχος από το απόλυτο sound bar: το νέο SH3B της LG

Ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ό,τι έχει να κάνει με τον ήχο, έχει ένα εκπληκτικό, κομψό και απέριττο design που το μετατρέπει στο ιδανικό gadget που ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση και διαθέτει ασύρματο subwoofer, 2.1 καναλιών, ενώ έχει συνολική ισχύ 300 watt. Είναι το ολοκαίνουργιο sound bar της LG SH3B, το οποίο μόλις έφτασε στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό να πάει την ηχητική εμπειρία σε νέα επίπεδα!

 

Ας δούμε με μια ματιά τι λειτουργίες και ποιες καινοτομίες φέρνει μαζί του το SH3B sound bar και… καλή ακρόαση:

·         Διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC) η οποία αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, όταν για παράδειγμα ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας αν παρακολουθείτε ειδήσεις ή κάποια εκπομπή με αφήγηση.

·         Η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.

·         Η βάση sound bar SH3B μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς (μέσω Wi-Fi & Bluetooth), ενώ παρέχει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας.

·         Για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα πάρτι και ενώ το σύστημα είναι σε κατάσταση αδράνειας, η μονάδα αφυπνίζεται και ξεκινάει η αναπαραγωγή μουσικής, τη στιγμή που θα ξεκινήσετε να στέλνετε μουσική μέσω Bluetooth.

·         Διαθέτοντας σύγχρονο και λιτό σχεδιασμό, ταιριάζει άψογα με την τηλεόραση και προσδίδει μια κομψή και μίνιμαλ ατμόσφαιρα, ενώ έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να συμπληρώνει τη μοντέρνα διακόσμηση των περισσότερων χώρων.

Τέλος, μπορείτε να συνδέσετε τη συμβατή τηλεόραση LG στο ηχοσύστημα και με πολύ απλό τρόπο να απολαύσετε μια πλούσια κινηματογραφική εμπειρία surround ήχου χωρίς τη χρήση ενοχλητικών καλωδίων.

 

μοιράσου το!