Νέες τεχνολογίες

Παρακαλώ αλλάξτε επίπεδο: Τα νέα gaming monitors UM69G της LG είναι εδώ!

Κι όταν λέμε «αλλάξτε επίπεδο», εννοούμε προετοιμαστείτε (ψυχολογικά) για το γεγονός πως από δω και πέρα θα είστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους σας!

Πώς; Μα με τις πρωτοποριακές λειτουργίες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά των νέων LG monitors UM69G.

Οι νέες Ultra Wide gaming οθόνες της LG, διαθέσιμες σε 34  και 29 ίντσες αναλογίας 21:9, έφτασαν στην Ελλάδα και υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που βιώνετε το gaming (και γνωρίζετε πολύ καλά ότι η υπόσχεση της LG είναι πάντα δέσμευση). Εξοπλισμένα με πάνελ ανάλυσης Full HD 2.560 x 1.080 προσφέρουν υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο, ενώ η τεχνολογία UltraWide IPS σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αψεγάδιαστες και ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθείτε.

Μια ματιά στα χαρακτηριστικά των νέων monitors θα σας πείσει ότι αξίζει να αλλάξετε επίπεδο:

  • Το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα για μία απολαυστική εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας.
  • Η λειτουργία Motion Blur Reduction επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε videogames που έχουν γρήγορες εναλλαγές και ρυθμό.

 

  • Η τεχνολογία AMD FreeSync™ εξαλείφει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.
  • Η λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές. 
  • Το mode Dynamic Action Sync μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση.
  • Τέλος, τα νέα monitors προσφέρουν την επιλογή Game Mode, μέσω της οποίας μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζετε (όπως FPS, RTS και Custom Game). 

 

Αναζητήστε τώρα τα νέα monitors UM69G της LG και… καλό LEVEL UP! 

μοιράσου το!