Νέες τεχνολογίες

Κομψό design και οικονομία με τα ολοκαίνουρια κλιματιστικά Ocean Smart Inverter της LG

Τώρα που καλοκαιριάζει, για αναλογιστείτε: ποια θα ήταν η καλύτερη (πιο καλή να μη γίνεται λέμε) θερμοκρασία για το σπίτι σας; Σκεφθείτε να βρίσκεστε σε ένα παγκάκι δίπλα στη θάλασσα –όχι όποια κι όποια θάλασσα, ας πούμε κάπου… στον Ειρηνικό– και να σας χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο το αεράκι του ωκεανού…

Σας άρεσε η εικόνα; Ωραία. Ξυπνήστε τώρα. Γιατί η LG σας έχει την αμέσως καλύτερη (και απολύτως ρεαλιστική) εναλλακτική. Τα μοντέλα της νέας σειράς οικιακών κλιματιστικών Ocean Smart Inverter μόλις έφτασαν στην Ελλάδα και υπόσχονται να μετατρέψουν το σπίτι σας στο πιο ευχάριστο σημείο του καλοκαιριού (αυτού και των επόμενων)! 

Συνδυάζοντας λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας με τον κομψό σχεδιασμό και την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση τα νέα κλιματιστικά της LG ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα ζωής στο σπίτι σας. Ας δούμε τι νέο φέρνουν τα Ocean Smart Inverter:  

  • Διαθέτοντας τη λειτουργία Active Energy Control, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας και να δημιουργούν μια δροσερή και άνετη ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα, τα νέα κλιματιστικά της LG είναι έως και 29% πιο αποδοτικά σε σχέση με αντίστοιχες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.[1]

  • Ενσωματώνουν τον ιονιστή Plasmaster με αυτόνομη λειτουργία ο οποίος απελευθερώνει πάνω από δύο εκατομμύρια δέσμες πολωμένων ιόντων προστατεύοντας από τις επιβλαβείς ουσίες που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα και αποστειρώνοντας όχι μόνο τον αέρα που περνάει μέσα από το air conditioner, αλλά και τις γύρω επιφάνειες για ένα περισσότερο ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

  • Προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής Silent Mode, η οποία μειώνει το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας έως και 3dBA, ενώ μειώνεται παράλληλα και το επίπεδο θορύβου της εσωτερικής μονάδας.

  • Φέρουν πιστοποίηση από το διεθνή οργανισμό ‘Eurovent’ για την ενεργειακή τους αποδοτικότητα, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας.

  • Ο κομψός σχεδιασμός τους με το μοναδικό φινίρισμα στο μπροστινό κάλυμμα, την απαλή κίνηση του πτερυγίου και τη ‘μαγική’ οθόνη LED η οποία είναι ορατή μόνο όταν βρίσκεται σε λειτουργία, μετατρέπουν τα νέα κλιματιστικά σε μικρά έργα τέχνης που μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κλιματιστικά LG έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να τοποθετούνται εύκολα και αποτελεσματικά, ενώ διαθέτουν κάλυψη 10ετούς εγγύησης του συμπιεστή. 

Η καινούρια σειρά κλιματιστικών Ocean Smart Inverter είναι διαθέσιμη σε μοντέλα από 9.000 έως 18.000 BTU και μπορείτε να τα αναζητήσετε τώρα σε όλα τα καλά καταστήματα ηλεκτρικών!

 

 


[1]Βασισμένο στο LGInternalTest. Θερμοκρασία εξωτερικού χώρου 32οC. Θερμοκρασία εσωτερικού χώρου 28οC. Μοντέλο δοκιμών: Prestige 12K

μοιράσου το!