Νέες τεχνολογίες

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αγοράστε ένα Smart κλιματιστικό με Wi-Fi και ΔΩΡΟ ο ΦΠΑ 24%!

Αν γενικώς χαίρεστε που (σχεδόν) έφτασε το καλοκαίρι, η LG είναι εδώ για να σας δώσει έναν παραπάνω λόγο: φέτος, τη ζέστη κρατήστε τη μόνο για την παραλία, γιατί με τη super προσφορά που έχουμε ετοιμάσει σας εξασφαλίζουμε το ιδανικό κλίμα εντός του σπιτιού (και της τσέπης) σας!

Με την αγορά οποιουδήποτε Smart Inverter κλιματιστικού, εξοπλισμένου με λειτουργία Wi-Fi από τις σειρές Mirror και Ocean, η LG σας κάνει ΔΩΡΟ τον Φ.Π.Α. 24%!    

Τα Smart Inverter κλιματιστικά της σειράς Mirror και τα μοντέλα της σειράς Ocean ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ελέγχετε εύκολα το κλιματιστικό από το κινητό σας, μέσω της εφαρμογής LG Smart ThinQ®, όπου κι αν βρίσκεστε. 

Το έξυπνο app προσφέρει διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας (θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα, κατεύθυνση περσίδων κτλ.) και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας. 

Η επιλογή συνδεσιμότητας της εφαρμογής Smart ThinQ® σας επιτρέπει να κλείνετε τη συσκευή καθώς βγαίνετε από το χώρο, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα πρακτικό για όσους είστε πολυάσχολοι και βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση.

Τέλος, τα κλιματιστικά της LG διαθέτουν τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω smartphone για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων.

Σημειώστε πως η προσφορά μας ξεκινάει από τις 16 Μαΐου 2017 και θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο μήνα –δηλαδή έως τις 16 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

μοιράσου το!