Εικόνα & Ήχος

Αν αναρωτιέστε τι σας λείπει για αξέχαστα καλοκαιρινά πάρτι στο σπίτι…

…η LG σας έχει την απάντηση. Είναι τα τρία (ένα από τα τρία θα χρειαστείτε εσείς) ολοκαίνουργια μοντέλα συστημάτων ήχου Mini Hi-Fi CM1560, CM2460 και CM2760 από την LG που μόλις έφτασαν στην Ελλάδα για να σας προσφέρουν μία Maxi απολαυστική ηχητική εμπειρία!

Τα νέα συστήματα ήχου CM1560, CM2460 και CM2760 είναι σχεδιασμένα για την απόλυτη εμπειρία πάρτι και έρχονται να δώσουν άλλη διάσταση στη διασκέδαση στο σπίτι.

Συγκεκριμένα:

  • Όλα τα μοντέλα είναι 2.0 καναλιών, και ξεκινούν από τα 10W (CM1560) φτάνοντας σε συνολική ισχύ 100W (CM2460) και 160W (CM2760).
  • Όλα τα ηχοσυστήματα διαθέτουν δυνατότητα εφαρμογής Bluetooth προσφέροντας στον χρήστη τον έλεγχο της μουσικής ασύρματα από την κινητή συσκευή.

  • Με τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής το ευφυές σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει πότε εισέρχεστε στο δωμάτιο, να ανιχνεύσει τις κινητές συσκευές και να σας επιτρέψει να στείλετε ήχο απευθείας στο σύστημα.
  • Με τη δυνατότητα πολλαπλής σύνδεσης Bluetooth (διαθέσιμη στα μοντέλα CM2460 και CM2760), μέχρι 3 χρήστες μπορούν να στείλουν μουσική στο σύστημα ασύρματα, ενώ τα δύο μοντέλα συγχρονίζονται με την LG τηλεόρασή σας χωρίς να χρειάζονται καλώδια.
  • Όλα τα μοντέλα σας επιτρέπουν να έχετε συνεχή ροή ήχου από κινητές συσκευές μέσω Bluetooth αλλά και να ακούτε μουσική απευθείας από συσκευές αποθήκευσης USB.

  • Τέλος, όλα τα μοντέλα δίνουν την δυνατότητα αναπαραγωγής CD και διαθέτουν ραδιόφωνο.

Τα τρία νέα μοντέλα συστημάτων ήχου της LG είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

μοιράσου το!