Νέες τεχνολογίες

Η νέα SUPER UHD TV της LG: δισεκατομμύρια χρώματα, μοναδική τηλεοπτική εμπειρία!

Διαθέτοντας τεχνολογία Nano Cell™ για μοναδική, αξεπέραστη χρωματική ακρίβεια, η νέα SUPER UHD 4K τηλεόραση των 65 ιντσών (μοντέλο 65SJ950V) της LG έφτασε στην Ελλάδα για να σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρώματα!

Όπως ακριβώς το διαβάζετε! Η τεχνολογία Nano Cell προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, επιτρέποντας παράλληλα ευρύτερη γωνία θέασης. Χάρη στην υπερσύγχρονη αυτή τεχνολογία, μειώνονται δραματικά όλες οι περιπτώσεις αλλοίωσης των χρωμάτων και αστάθειας της εικόνας, καθώς και όποια άλλα ζητήματα θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν τα χρώματα στην εικόνα της τηλεόρασής σας. Ακόμα και όταν η οθόνη βρίσκεται σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό (για παράδειγμα κοντά στο παράθυρο), η τεχνολογία Nano Cell μειώνει τη λάμψη φωτός, εξασφαλίζοντάς σας μια πολύ υψηλής ποιότητας εικόνα.

Και οι καινοτομίες της νέας 65SJ950V SUPER UHD δεν τελειώνουν εδώ: 

  • Τα εξαιρετικά χρώματα και η αντίθεσή της εξασφαλίζουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε υπέροχη εικόνα από οποιαδήποτε θέση, καθώς η τεχνολογία Nano Cell™ ενισχύει τη χρωματική σταθερότητα σε όλους τους άξονες
  • Υποστηρίζει περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, ενώ είναι συμβατή και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG. 

  • Η τεχνολογία Active HDR της LG βελτιστοποιεί την εικόνα HDR σε κάθε σκηνή και προσφέρει πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης.

  • Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων που διαθέτουν οι τηλεοράσεις της σειράς SUPER UHD της LG έχει σχεδιαστεί από κοινού από τους κορυφαίους ειδικούς ήχου της harman/kardon®, και έχει προσαρμοστεί ώστε να παρέχει κρυστάλλινο, δυνατό και πλήρους φάσματος ήχο στο σαλόνι. 

  • Η κομψή εμφάνιση της τηλεόρασης SUPER UHD μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και όταν είναι σβηστή. Το ξεχωριστό μεταλλικό σώμα της συνδυάζει απλή γραμμή και κομψές καμπύλες όπως καμία άλλη τηλεόραση.

  • Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα κάνει την τηλεόραση απίστευτα φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν χρησιμοποιείτε το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link.